Στις 4 Απριλίου έγινε η εκκίνηση του πρωταθλήματος της Mx3 στην Πορτογαλία. Οι αγώνες συνεχίστηκαν σε Γαλλία και Αργεντινή με τον Ισπανό Carlos Campano να ηγείται σε βαθμούς και νίκες μέχρι τώρα. Ο τέταρτος γύρος θα πραγματοποιηθεί στο Troyan της Βουλγαρίας (23/5) και στις 30 Μαϊου η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τους αναβάτες της MX3 στην πίστα της Μεγαλόπολης για τον 5ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Μαζί με την MX3 θα παρακολουθήσουμε μοναδικό θέαμα απο τους νέους αναβάτες της EMX2 που οδηγούν κυριολεκτικά στο όριο θέλοντας όχι μόνο να κερδίσουν αλλά και να εξασφαλίσουν μία θέση κάτω απο εργοστασιακή τέντα για να ανέβουν κατηγορία την επόμενη χρονιά.

Μακριά απο την Ευρωπαϊκή κουλτούρα βρέθηκαν οι οδηγοί της ΜΧ3 στην τρίτη στάση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην μακρινή Αργεντινή. Εκεί 20.000 νοτιοαμερικανοί θεατές χειροκρότησαν τα αλλεπάλληλα προσπεράσματα των A.Salvini (ITA) και C.Campano (ESP), αλλά ξεσάλωσαν πραγματικά όταν ο τοπικός Victor Dario Arco (ARG) σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου, πέρνοντας τελικά την τρίτη και πέμπτη θέση μέσα στο σπίτι του!

Ο C.Campano και ο A.Salvini ήταν σαφέστατα πιο γρήγοροι στον αγώνα, έτσι μοιράστηκαν την πρώτη και την δεύτερη θέση στα σκέλη με τον C.Campano να κερδίζει την γενική. Με τους ίδιους βαθμούς έφυγε όμως απο την Αργεντινή ο A.Salvini και τώρα βρίσκεται μόνο έξι πόντους πίσω απο τον C.Campano στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο σκέλος ο Matevz Irt (SLO) δεν κατάφερε να φτάσει τον τοπικό V.Dario Arco και τερμάτισε τέταρτος, στο δεύτερο μέρος όμως περιόρισε τα λάθη και όντως γρηγορότερος στο δεύτερο σκέλος πέρασε στην τρίτη θέση.

C.Campano #115

————————————————————————————————————————————

Πρόταση ξενοδοχείου για αγώνα ΜΧ3 Μεγαλόπολης.

Βυθισμένα σε ένα καταπράσινο φόντο, τα Πέτρινα της Καρύταινας αποτελούν έναν ξεχωριστό προορισμό για μοναδικές διακοπές στην πανέμορφη Αρκαδία.

Οι άνετοι και φωτεινοί χώροι του σας υποδέχονται και σας προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή. Ζωηρά, έντονα χρώματα και παραδοσιακές λεπτομέρειες συνθέτουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ο εξωτερικός χώρος περιβάλλεται από γρασίδι και πλούσια βλάστηση, ενώ ακριβώς μπροστά σας απλώνεται το γραφικό χωριό της Καρύταινας. Πολύ κοντά στην πίστα motocross Μεγαλόπολης (15 λεπτά).

Υπεύθυνος: Λώλος Κώστας 6937-215205