Κερδίστε ένα από τα δέκα εισιτήρια για να παρακολουθήσετε τους αγώνες της Κυριακής στέλνoντας με SMS:
ΕΝ (κενό) το ονοματεπώνυμό σας στο 4578
NetBee 1,19 ευρώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
PRO ACTION

Προπώληση εισιτηρίων γίνετε από τα εξής καταστήματα:
1) On-off Κατσάφαρος Καποδιστρίου 9, Νέα Ερυθραία.
2) Hell in Store 007 Μιχαλακοπούλου 193, Αθήνα.
3) KRD Καλλιρρόης 20, Αθήνα.
4) Hell in Store 018 34oυ Συντάγματος Πεζικού 16, Πειραιάς.

Τιμή για προπώληση εισιτηρίου, 25 ευρώ, ισχύει για Σάββατο και Κυριακή.

Αγορά εισιτηρίου από την είσοδο για Σάββατο 10 ευρώ και για Κυριακή 25 ευρώ.

Προσοχή ο αριθμός προπώλησης εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Προσέλευση
Η προσέλευση του κόσμου με μοτοσυκλέτες θα επιτρέπεται και θα μπορούν να τις παρκάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πίσω από τις κερκίδες. Όσοι προσέλθεται με αυτοκίνητο, θα βρείτε parking μόνο έξω από τον αγωνιστικό χώρο στον παραλιακό δρόμο ή στα γύρο στενά λόγω του ότι ο χώρος βρίσκετε κυριολεκτικά μέσα στον Πειραιά (συνιστάτε συγκοινωνία).

Πως έρχεστε;
Βρισκόμενοι στην παραλιακή οδό ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, μετά τον ΟΛΠ στο τέρμα των λεωφορείων, στο λιοντάρι του Πειραιά ακριβώς δίπλα. Μέσα στον χώρο του αγώνα θα υπάρχουν κερκίδες, καντίνες και χημικές τουαλέτες ενώ ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να δει τα paddocks όλων τον αναβατών του παγκοσμίου πρωταθλήματος από κοντά. Στα κενά των αγώνων θα παρακολουθήσετε επιδείξεις από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες dragster, drift show με πολύ δυνατά αυτοκίνητα, καθώς και φοβερά κόλπα από τον κορυφαίο stuntman Oliver Ronzheimer πάνω σε ένα KTM Super Duke 990.

Μείνετε συντονισμένοι και ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο γεγονός της χρονιάς, το Ελληνικό Supermoto GP στον Πειραιά 4-5 Νοεμβρίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία χορηγίας επικοινωνίας με την εταιρία Pro Action, διοργανωτή του φετινού Ελληνικού Supermoto GP σε νέο χώρο στον Πειραιά το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου. Ο νέος χώρος βρίσκεται στην τοποθεσία Παλατάκι Κανέλου, πίσω από την σχολή Ναυτικών Δοκίμων στο λιμάνι του Πειραιά.

Το enduro.gr βρίσκεται πάντα κοντά στους αγώνες προωθώντας τα τελευταία νέα και ειδήσεις στους αναγνώστες του. Συνεχίζει και φέτος να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα διοργανωτή επικοινωνώντας τον Ελληνικό αγώνα μέσω του internet.

Νίκος Διακάκης, Pro Action “Παρ’ ότι είναι η τρίτη φορά η Pro Action διοργανώνει Παγκόσμιο αγώνα στην Ελλάδα, φέτος είναι η πιο σημαντική καθώς επιθυμούμε να κερδίσουμε το στοίχημα του νέου χώρου στον Πειραιά. Ο κόσμος θα γευτεί την βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και του θεάματος από τους καλύτερους αναβάτες Supermoto στον κόσμο. Φέτος θα υπάρξουν επιδείξεις dragster και show από stuntmen. Σε μια τέτοια προσπάθεια με τόσο υψηλούς στόχους δεν θα μπορούσε να λείψει η συνεργασία με το enduro.gr, το οποίο και στο παρελθόν βοήθησε στην επίτευξη των στόχων μας. Το internet είναι ένα κομμάτι που στοχεύουμε πολύ και προσπαθούμε να αναπτύξουμε κάθε χρόνο περισσότερο.”

Ιωσήφ Βάγγερ, enduro.gr “Είναι τιμή μας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Pro Action δέχεται να συνεργαστεί μαζί μας και να προβάλει τον Παγκόσμιο αγώνα Supermoto μέσω του enduro.gr. Το enduro.gr έχει συνεργαστεί άριστα με όλους τους διοργανωτές αγώνων στην Ελλάδα και είναι σε θέση να παρέχει άμεση ενημέρωση στους ενδιαφερομένους. Μέχρι την διοργάνωση του αγώνα στο enduro.gr θα βρείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες, διαγωνισμούς εισιτηρίων και φυσικά την καλύτερη κάλυψη του αγώνα.”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
PRO ACTION

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER MOTO 4-5/11/2006

Η PRO ACTION διοργανώτρια εταιρία και promoter των HELLAS SUPER MOTO GP του 2003 και 2005 ανακοινώνει ότι και το 2006 θα διοργανώσει ξανά το παγκόσμιο SUPERMOTO στην χώρα μας, αλλά αυτή την φορά σε έναν εκπληκτικό χώρο, κυριολεκτικά μέσα στην Αθήνα.

Ο τελευταίος γύρος του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο λιμάνι του Πειραιά στην τοποθεσία παλατάκι Κανέλου, σε ένα χώρο 70 στρεμμάτων περίπου. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους καλύτερους αναβατές supermoto του πλανήτη να μάχονται για τελευταία φορά φέτος σε μια φανταστική διαδρομή με τεχνητά άλματα (τραπέζια) τοποθετημένα ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, μπροστά από τις κερκίδες.

Επίσης θα υπάρξει επίδειξη DRAGSTER με τα γρηγορότερα αμάξια και μηχανάκια της Ελλάδας, όπως και τρομερά κόλπα με μηχανές από κορυφαίους stundman του είδους.

Ραντεβού λοιπόν στης 4-5/11 στο μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς για θέαμα και μάχες χωρίς όρια! Πληροφορίες στο 2810 301 289 όπως και στο www.proactionracing.gr