Οι εργασίες εντός του σταδίου έχουν ξεκινήσει, όλα κινούνται βάση προγράμματος για να μπορέσει η πίστα να φιλοξενήσει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, μαζί με χιλιάδες θεατές από όλη την Ελλάδα. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό, το ενδιαφέρον από την επαρχία, εδώ στο enduro.gr έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλέφωνα για πληροφορίες, εισιτήρια, κλπ. Αν δεν έχετε πάρει το εισιτήριό σας, μπορείτε να το αγοράσετε μέχρι και σήμερα, και από αύριο Σάββατο στο εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Σήμερα Παρασκευή έχουν φτάσει στην Ελλάδα όλοι οι ξένοι συμμετέχοντες, οι μοτοσυκλέτες ετοιμάζονται και η οργάνωση δουλεύει σε γοργούς ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα. Το σίγουρο είναι πως μετά από 2 χρόνια θα δούμε ξανά τον σπουδαιότερο και καλύτερο αγώνα να επιστρέφει στο ΣΕΦ!

Οι ώρες έναρξης των αγώνων είναι, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 18:00. Η διάρκεια είναι 2,5 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210-6614100 καθημερινά μέχρι τις 17:00, να ενημερωθείτε από το site της διοργάνωσης www.athensupercross.gr

[nggallery id=5]