ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα Motor & Nature 2007

Ο καιρός γοργά κυλά και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί σας με ολοκαίνουργιες διαδρομές και δραστηριότητες.

Για το 2007 ο θεσμός πέραν του κυπέλλου, ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις στους εμπλεκόμενους -αγωνιζόμενους και θεατές- σε σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό κι όχι μόνον αυτόν. Γιατί πιστεύουμε ότι το βουνό ανήκει σε όλους, αρκεί να το αγαπήσουν και να του φερθούν με σεβασμό είτε ως εποχούμενοι ποδηλάτες είτε ως πεζοπόροι, αναρριχητές και πάει λέγοντας.

Εφέτος θα εγκαινιάσουμε ένα ακόμη event, το Attika Twins, όπου θα κληθείτε να συμμετάσχετε ανά ζεύγη. Όχι με την συνήθη συνεργασία των partners, αλλά χωριστά. Φανταστείτε μια κυκλική, σηματοδοτημένη διαδρομή, μήκους περίπου 25χλμ, το φιλέτο ενός αγώνα enduro, χωρίς ουρές και βαρετές φλαταδούρες. Το κάθε δίδυμο που θα δηλώσει συμμετοχή, θα αποκτήσει κοινό νούμερο ανά μοτοσικλέτα π.χ. 135α, 135β και κάθε αγωνιζόμενος θα μάχεται μόνος του, αλλά η τελική βαθμολόγηση θα είναι ομαδική. Μια πρωτότυπη σκυταλοδρομία, όπου θα περιλαμβάνει εναλλαγή αναβάτη / μοτοσικλέτας ανά γύρο, σε χρονική διάρκεια έξι (6) ωρών! Stay Tuned!

Ακόμα από τις 5 Φεβρουαρίου θα μπορείτε να επισκέπτεστε την νέα μας ιστοσελίδα μέσα από την οποία θα κατεβάζετε το ιατρικό έντυπο και όλες τις πληροφορίες για έκδοση δελτίου αθλητή.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2007

1ος Αγώνας 18 Μαρτίου, Λαύριο Αττικής
2ος Αγώνας 29 Απριλίου, Κονίστρες Ευβοίας
Racers & funs party 14 Μαΐου
3ος Αγώνας 18 Νοεμβρίου, Μάνδρα Αττικής
4ος Αγώνας 9 Δεκεμβρίου, Θήβα Βοιωτίας
Racers & funs party-απονομή κυπέλλου, 16 Δεκεμβρίου