ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SPECTRO SUPERΜΟΤΟ 2007
6ος αγώνας – Πάτρα – 27 Οκτωβρίου 2007

Πρόωροι κυπελλούχοι και πρωταθλητές

Κέρδισε και το ευχαριστήθηκε ο Στέλιος Κάζδαγλης

Ο αγώνας της Πάτρας, έκτος του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος Supermoto SPECTRO διοργανώθηκε από την Iron Team στη φιλόξενη πίστα “Kartmania” της Πάτρας μπροστά σε 1.000 ενθουσιώδης θεατές που γνώρισαν ένταση και ρυθμό στο φουλ από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Racing 250.
Πρόωρος πρωταθλητής στην κατηγορία Racing 250 ο Κίμωνας Χατζηγεωργίου με το σχεδόν τέλειο 11 νίκες σε 12 αγώνες (6 αγώνες) έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο πάνθεον των πρωταθλητών του αθλήματος. Ο Στέλιος Κάζδαγλης έκλεψε λίγη δόξα από τον πρωταθλητή όταν κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο σκέλος του αγώνα ανεβαίνοντας για πρώτη φορά φέτος στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Racing 450.
Με το βλέμμα στραμμένο στον τελευταίο αγώνα θα είναι ο Νίκος Διακάκης και ο Φώτης Τσαλίκης καθώς μοιράστηκαν τις νίκες στα δυο σκέλη της Πάτρας. Οι 31 βαθμοί διαφοράς όμως δίνουν ισχυρό πλεονέκτημα στον Τσαλίκη που το μόνο που θέλει είναι δυο καλοί τερματισμοί για να πανηγυρίσει ένα νέο πρωτάθλημα.

Ολοταχώς για ένα εκρηκτικό φινάλε στην Racing Open.
Μοιράστηκαν τις νίκες ο Μιχάλης Κουτσουμπός στο πρώτο σκέλος και ο Θανάσης Νάκης στο δεύτερο σκέλος αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς καθώς η διαφορά τους παραμένει στους 4 βαθμούς υπέρ του Κουτσουμπού. Επανήλθε και συμπλήρωσε το βάθρο ο Άλκης Συνιώρης μετά τον τραυματισμό του.

Ενιαία κατηγορία Νέων / Junior / Γυναικών / Sport
Σε ένα αγώνα με πλήθος συμμετοχών ο Άκης Δημόπουλος κέρδισε άνετα την κατηγορία Νέων, ο Παναγιώτης Πλέσσας (είναι και κυπελλούχος) την κατηγορία Junior, η Ελένη Αγελαδοπούλου (είναι και κυπελλούχος) την κατηγορία Γυναικών και ο Γιάννης Χάνης την κατηγορία Sport.

Όχι μόνο αγώνες αλλά και ευχαρίστηση!

Βρεττός και Αγελαδοπούλου εξηγούν πως γίνεται.

Στιγμιότυπα του αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε στα τηλεοπτικά κανάλια NET (την Κυριακή μετά την εκπομπή Αθλητική Κυριακή) και Star Κεντρικής Ελλάδας κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες, αποτελέσματα, βαθμολογίες, videos και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της Iron Team www.ironteam.gr

Επόμενος και τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος SPECTRO Supermoto στην Αθήνα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες