Ρεκόρ επισκέψεων στο ανανεωμένο enduro.gr

Αποχαιρετώντας το 2005!
To enduro.gr έχει καταφέρει στα τελευταία 4 χρόνια συνεχούς εξέλιξης να καθιερωθεί στην συνείδηση των χρηστών ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για τους αγώνες μοτοσυκλέτας ζωντανά στο internet. Οι ελληνικοί αγώνες μοτοσυκλέτας που παρακολουθήσαμε το 2005 πλέον ξεπέρασαν τους 50 και γι’ αυτό το enduro.gr άλλαξε εντελώς την εμφάνισή του (Ιούνιος 2005) με πρώτο στόχο την βελτίωση της λειτουργικότητας του.

Καθημερινά περισσότερα από 2.000 άτομα από την Ελλάδα αλλά και Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο το επισκέπτονται φανατικά. Το 92% τον επισκεπτών ομιλούν τα Ελληνικά και όπως αντιλαμβάνεται κανείς το μεγαλύτερο μέρος είναι Έλληνες κάτοικοι. To 2005 είχε συνολικά 250.000 επισκέψεις, 79% περισσότερες απ’ ότι όλο το 2004.

Νέα εμφάνιση, νέες λειτουργίες
Ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί και να διαβάσει νέα – ειδήσεις για το αγαπημένο του άθλημα από όλη την Ελλάδα επιλέγοντας μία από τις 7 κύριες κατηγορίες. Επίσης οι κύριες κατηγορίες είναι χωρισμένες σε θεματικές υποκατηγορίες για ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση σε αυτές. Κύριο άρθρο είναι κάθε ημέρα η είδηση ή ο αγώνας που κάνει πάντα την διαφορά και ενδιαφέρει τους περισσότερους αναγνώστες. Στην πρώτη σελίδα επίσης υπάρχουν οι τελευταίες βαθμολογίες, αποτελέσματα, αγγελίες και φωτογραφικά album. Στις υπηρεσίες μας πρόσφατα προστέθηκαν ο τιμοκατάλογος μοτοσυκλετών και οι αγγελίες.

Πάντα στην πρώτη θέση
QUICK FACTS !
2.000 επισκέπτες κάθε ημέρα
10.000 σελίδες κάθε ημέρα
On-line έλεγχος διαφημιστικής καμπάνιας
4 χρόνια εμπειρία

Να σημειωθεί επίσης πως το enduro.gr εκτός του ότι ήταν το πρώτο ενημερωτικό μέσο internet για την μοτοσυκλέτα, παραμένει πάντα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των επαγγελματιών στο χώρο της προβολής καθώς το 2005 οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες διαφημίστηκαν μέσω το enduro.gr στους χιλιάδες φανατικούς επισκέπτες του. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εταιρίες Honda Σαρακάκης, Hellinstore 001-018, Yamaha Μοτοδυναμική, K-shock, Come up, NAF Hellas, ΤΜ Hellas, Extra Products, KRD, Motomarket, Adonis Workshop και Dirtywash για την υποστήριξη που μας παρείχαν.