720 αναβάτες δήλωσαν προ συμμετοχή για το International Six Days Enduro 2006 στη Νέα Ζηλανδία. Η οργάνωση πιστεύει πως αυτή είναι και η μεγαλύτερη προ συμμετοχή που έχει σημειωθεί ποτέ στην ιστορία των αγώνων ISDE. H οργάνωση πιστεύει πως το 80% – 90% των αναβατών θα είναι τελικά στην εκκίνηση του αγώνα.

Η FIM υποχρεώνει στους κανονισμούς της να συμπεριληφθούν έως 550 αναβάτες αλλά ο οργανωτής του αγώνα πιστεύει πως η συμμετοχή έως και 650 αναβατών είναι εφικτή. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή και μόνο σε αγώνα στην Νέα Ζηλανδία είναι αξιοπρόσεκτη.

Όλες οι γνωστές για το επίπεδό τους χώρες έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία και Αυστραλία. Οι περισσότερες συμμετοχές έρχονται από την Αυστραλία (100 αναβάτες), Αγγλία (54 αναβάτες) και Ηνωμένες Πολιτείες (48 αναβάτες).

Η Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε τις ομάδες με τις οποίες θα συμμετέχει στις Εθνικές κατηγορίες Senior Trophy και Junior Trophy.

Senior Trophy team
Kevin Archer, Suzuki
Chris Birch, KTM
Josh Coppins, Honda
Darryl King, Yamaha
Shane King, Honda
Paul Whibley, Honda

Αναπληρωματικός αναβάτης είναι ο Damien King, Yamaha.

Junior Trophy team
Scott Columb, Suzuki
Michael Phillips, Kawasaki
Karl Power, Husaberg

O Ben Townley έχει συμπεριληφθεί ως τέταρτος αναβάτης στην ομάδα Junior Trophy, αλλά ο τραυματισμός του και η μη προετοιμασία του θα κριθεί από την ομοσπονδία της Νέας Ζηλανδίας και θα αντικατασταθεί από τέταρτο αναβάτη.