Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, 17-18 Μαρτίου με πολλούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross ξεκινά με τον πρώτο αγώνα στην πίστα της Χαλκίδας, όπως επίσης ξεκινούν και τα κύπελλα enduro Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, με αγώνες στα Μέγαρα και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, ενώ διοργανώνεται φιλικός αγώνας scramble στην Καλλιθέα Ελασσόνα και φιλική βόλτα στην Καλαμπάκα. Για τους φίλους της ταχύτητας η Extreme Trackdays διοργανώνει track day την Κυριακή 18 Μαρτίου στην πίστα των Μεγάρων.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross – 1ος αγώνας Χαλκίδα
Σάββατο 17 Μαρτίου στις 13.00 μμ τα ελεύθερα δοκιμαστικά και Κυριακή 18 Μαρτίου οι αγώνες στις 10.30 το πρωί.

Δείτε τις συμμετοχές

[ΜΧ1 – ΜΧ2 – Open] [Mini – Junior]

Περισσότερες πληροφορίες. Live αποτελέσματα.

Κύπελλο Enduro Βορείου Ελλάδος – 1ος αγώνας Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στο Λαγκαδά. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η πλατεία του Λαγκαδά. Η διαδρομή του αγώνα είναι σε σχήμα 9 με ουρά τέσσερα (4) χιλιόμετρα. Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται από δύο (2) γύρους των πενήντα (50) χιλιομέτρων στα όποια ο βαθμός δυσκολίας είναι διαφορετικός ανάλογα με την εν αλλαγή του τερέν (βουνό, πέτρα, ποτάμια, άμμο, λάσπη κ.α.)

Δείτε τις συμμετοχές

Περισσότερες πληροφορίες

Κύπελλο enduro Νοτίου Ελλάδος – 1ος αγώνας Μέγαρα
Το park ferme του αγώνα θα είναι στην πλατεία ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΑΛΙΛΛΑΙΟΥ [ΧΟΡΕΥΤΑΡΑ] όπου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα. Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται από 3 γύρους των 35 κm περίπου και μια ουρά 4κm περίπου και μια ειδική των 3.5 κm που θα γίνει 4 φορές την πρώτη αναγνωριστική τα σήματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα εξής.

Δείτε τις συμμετοχές

Περισσότερες πληροφορίες. Live αποτελέσματα.

Φιλικός αγώνας scramble στην Καλλιθέα Ελλασόνας
Μετά από πολλές προσπάθειες για την επαναλειτουργία της και αρκετά προβλήματα και εμπόδια, ο Ποδηλατικός αθλητικός όμιλος επαρχίας Ελασσόνας τα κατάφερε και ξανά έβαλε την πίστα σε λειτουργία με αγώνες ποδηλάτου και motocross και ανοίγει την αυλαία της για το 2012 με έναν αγώνα SCRABLE την Κυριακή 18/3/2012 ώρα 10:30, με τρείς κατηγορίες S1, S2 και OPEN.

Περισσότερες πληροφορίες.

Φιλική enduro-βόλτα Μετεώρων την Κυριακή 18 Μαρτίου
18 Μαρτίου όλοι οι φίλοι του enduro  στην enduro βόλτα Mετεώρων και θυμίζουμε  χωρίς χρηματική συμμετοχή. Όσον αφορά την διαδρομή αποτελείται από δυο κύκλους, ο πρώτος περίπου 45 χλμ μεταβαλλόμενης δυσκολίας, επιστροφή στη βάση και νέος κύκλος 25 χλμ για ποιο απαιτητικούς αναβάτες.

Περισσότερες πληροφορίες.

Extreme Trackdays στην πίστα Μεγάρων την Κυριακή 18 Μαρτίου
Το ολοήμερο trackday μας θα ξεκινήσει στις 9:00 και θα ολοκληρωθεί όπως πάντα με την δύση του ηλίου στις -18:00.Για κρατήσεις θέσεων όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210-6523948, 6947263005, 6988052737