Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, 31 Μαρτίου – 01 Απριλίου με δυο αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross συνεχίζεται με τον δεύτερο αγώνα στην πίστα των Γιαννιτσών, ενώ συνεχίζεται με τον δεύτερο αγώνα το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro στην Αργεντινή. Φιλική προπόνηση πραγματοποιήται την Κυριακή στην πίστα motocross στην Μεσοράχη Λάρισας από την τοπική ΣΜΑΛ. Στην Νεάπολη Λασιθίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος φιλικός αγώνας enduro από τον ΑΟΛ.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross –2ος αγώνας Γιαννιτσά
Σάββατο 31 Μαρτίου στις 13.00 μμ τα ελεύθερα δοκιμαστικά και Κυριακή 01 Απριλίου οι αγώνες στις 10.30 το πρωί.

Δείτε τις συμμετοχές

[ΜΧ1 – ΜΧ2 – Open – Quad] [Mini – Junior]

Περισσότερες πληροφορίες. Live αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω video από τον 1ο αγώνα στην Χαλκίδα. Διαβάστε τι έγινε στην Χαλκίδα δείτε φωτογραφίες και φωτορεπορτάζ.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro – 2ος αγώνας Αργεντινή
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 01 Απριλίου 2012 στην πόλη San Juan στην Αργεντινή. Μετά τον πρώτο αγώνα στην Χιλή οι αθλητές και οι ομάδες ολοκληρώνουν το πρώτο Σαββατοκύριακο στην Λατινική Αμερική πριν επιστρέψουν στην Ευρώπη για το κύριο πιάτο του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το KTM Super Test θα ξεκινήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου 01:00 ώρα Ελλάδος. Τους αθλητές περιμένουν 4 γύροι των 50 χλμ με τρεις ειδικές σε κάθε γύρο.

Περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες. Live αποτελέσματα.

Φιλική προπόνηση motocross στην Μεσοράχη Λάρισας

Πρόκειται για μια φιλική προπόνηση την Κυριακή 01 Απριλίου, στην πίστα motocross, στις 08:00 ξεκινά ο τεχνικός έλεγχος, 10:00 τα δοκιμαστικά και 11:00 ο πρώτος αγώνας. Στις 13:30 ακριβώς, οι 10 πρώτοι απο τις δυο προηγούμενες κατηγορίες mx1 και mx2, θα βρίσκονται στην μπάρα της εκκίνησης για τον μεγάλο τελικό της ημέρας όπου οι πέντε καλύτεροι αθλητές θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα.

Περισσότερες πληροφορίες.

 

1ο Φιλικό enduro Κρήτης

Ο Αγωνιστικός Όμιλος Λασιθίου, ένα μήνα μετά την επανίδρυση του, διοργανώνει το 1ο Φιλικό Enduro Κρήτης την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 στην Νεάπολη Λασιθίου δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυναμική επιστροφή του στον χώρο του μηχανοκίνητου. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στην κεντρική πλατεία της Νεάπολης απ’ όπου θα είναι η εκκίνηση και ο τερματισμός των αναβατών. Η ώρα της εκκίνησης είναι 10:00 πμ (προσοχή στην αλλαγή ώρας, με την νέα ώρα).

Περισσότερες πληροφορίες.