Πλούσιο το αγωνιστικό μενού του Σαββατοκύριακου καθώς μετά το νεκρό Σαββατοκύριακο των εκλογών το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross συνεχίζεται με τον τρίτο αγώνα στην πίστα του Άργους (Φίχτι). Ο δεύτερος αγώνας του κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος enduro πραγματοποιήται στους Αγ. Θεοδώρους ενώ και το Κιλκίς φιλοξενεί τον 3ο αγώνα scramble του περιφερειακού πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Όσο αναφορά τους αγώνες στο εξωτερικό, o 4ος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross στο Μεξικό και ο 4ος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro στην Πορτογαλία είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross (3ος αγώνας) στο Άργος

Ο αγώνας θα γίνει στην Πίστα Motocross «Αrgos Motocross Park» στο Φίχτι του ν. Αργολίδος η οποία έχει χώμα μέτριας σκληρότητας. Εναρξη αγώνων Κυριακής 13/5: 10:45. Στο Argos Motocross Park μπορείτε να φτάσετε εύκολα αφού περάσετε τα διόδια μετά την Κόρινθο στο δρόμο για Τρίπολη και βγείτε από την εθνική οδό στην πρώτη έξοδο για Αρχαία Νεμέα – Άργος – Τρίπολη. Φτάνετε στο χωριό Φίχτι και ακολουθείτε τις σχετικές πινακίδες (3 χλμ από το Φίχτι) Συντεταγμένες GPS +37° 43′ 32″, +22° 43′ 35″.

Δείτε συμμετοχές

[ΜΧ1 – ΜΧ2 – Open] [Junior – Mini]. Live αποτελέσματα.

 

Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος enduro (2ος αγώνας) στους Αγ. Θεοδώρους

Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα, ο οποίος θα έχει μήκος 105 χλμ περίπου (3 κύκλοι των 32 χλμ με μια ειδική των 3 χλμ), θα γίνουν από την πλατεία Σημίτη των Αγ. Θεοδώρων στο ύψος της θάλασσας ενώ η δράση, θα σκαρφαλώσει στις όμορφες πλαγιές των Γερανείων! Εναρξη τεχνικού ελέγχου την Κυριακή στις 8.00 και του αγώνα στις 11:30.

Δείτε τις συμμετοχές. Live αποτελέσματα.

 

3ος αγώνας περιφερειακού πρωταθλήματος scramble Κεντρικής Ελλάδος στο Κιλκίς 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13-5-2012 στο Κιλκίς, στα όρια της πόλης, έναντι του ΚΤΕΟ. Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 3,7 χιλιόμετρα, είναι μικτή, φυσική και τεχνική τύπου ΜΧ. Η διάρκεια του αγώνα είναι για όλες τις κατηγορίες θα είναι 1 ώρα +2 γύρους.

Δείτε τις συμμετοχές.

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross στο Μεξικό

To καραβάνι του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross ταξιδεύει για δυο αγώνες στην Κεντρική και Νότια Αμερική, αυτό το Σαββατοκύριακο διοργανώνεται ο πρώτος αγώνας στο Μεξικό, Guadalajara. H πίστα βρίσκεται σε υψόμετρο 1600 μέτρων και ο καιρός αναμένεται να είναι ζεστός καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή 13 Μαίου 20:00 (ώρα Ελλάδος).

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε Live εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος και στην ιστοσελίδα του οργανωτή

Παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro στην Πορτογαλία

O τέταρτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro διοργανώνεται στην Πορτογαλία, στην πόλη Torres Vedras και οι 113 συμμετοχές ξεκινούν σήμερα (Παρασκευή) στο KTM Super Test στις 20:00 (ώρα Ελλάδος).

Live αποτελέσματα, επίσημη ιστοσελίδα παγκοσμίου πρωταθλήματος, ιστοσελίδα οργανωτή.