Πληθωρικό Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με διάφορους αγώνες. Στην Ελλάδα το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross ολοκληρώνεται στην πίστα Πρίνος στα Τρίκαλα και το enduro.gr θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει τα νέα από τον τελευταίο αγώνα.

To Σάββατο στην πίστα Πρίνος στα Τρίκαλα εκτός των δοκιμαστικών θα διεξαχθούν αγώνες για τις κατηγορίες open, mini, junior και quad. Τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά ξεκινούν το Σάββατο στις 13:30, οι αγώνες quad (14:30) ενώ  για τις κατηγορίες open, mini, junior οι αγώνες ξεκινούν στις 17:30. Την Κυριακή οι αγώνες ξεκινούν στις 10:50.

Live αποτελέσματα

Στην Έδεσσα πραγματοποιείται την Κυριακή φιλική βόλτα enduro, με σημείο συνάντησης το Δημαρχείο Έδεσσας και ώρα εκκίνησης την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 11:00.

Στην πίστα των Μεγάρων διοργανώνεται επίσης ο πέμπτος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας από τον ΣΟΑΜ.

Διεθνή αγώνες

Αυτό το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον στρέφεται στο Monster Energy Cup έναν αγώνα με τρια σκέλη, μίξη supercross και motocross στο Las Vegas και έπαθλο 1.000.000 δολάρρια! Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη τύπου και τα δοκιμαστικά live μέσω internet.

Ο τελευταίος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro διοργανώνεται στην Γαλλία με μεγάλο ενδιαφέρον στην κατηγορία Ε2. Περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος ένας αγώνας extreme – Red Bull Sea to Sky 2012 – στην γειτονική Τουρκία με Ελληνικές συμμετοχές εδώ και εδώ.