ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
BMW HELLAS

Λανσάροντας τη νέα σειρά μονοκύλινδρων μοτοσικλετών πριν μερικούς μήνες, η BMW Motorrad διευρύνει τη γκάμα μοντέλων της, εστιάζοντας εμφανώς το ενδιαφέρον της σε νέα target group. Προχωρώντας από την ίδια τεχνική βάση, η BMW έχει δημιουργήσει τρεις νέες μοτοσικλέτες, με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητες: πρόκειται για τις G 650 Xchallenge Hard Enduro, G 650 Xmoto Street Moto, και G 650 Xcountry Scrambler.

Με έξοχη προϊοντική ουσία, γνήσια εμφάνιση και εξαιρετικά σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά, αυτά τα μονοκύλινδρα μοντέλα καλύπτουν ελκυστικά, εξειδικευμένα τμήματα της αγοράς. Και χάρη στο χαμηλό τους βάρος που είναι κάτω από 160 kg σύμφωνα με το πρότυπο DIN, προσφέρουν δυναμικές επιδόσεις για απαιτητικούς μοτοσικλετιστές και αναβάτες με σπορ φιλοδοξίες.

Και τα τρία νέα μοντέλα αντλούν ισχύ από τον μονοκύλινδρο κινητήρα προηγούμενων μοντέλων F 650, ο οποίος τώρα έχει βελτιστοποιηθεί για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και ελάχιστο βάρος: Στα μοντέλα G 650 X, ο αναβαθμισμένος κινητήρας αποδίδει τώρα μέγιστη ισχύ 39 kW (53 hp) στις 7,000 σ.α.λ., επιτυγχάνοντας τη μέγιστη ροπή των 60 Nm στις 5,250 σ.α.λ.

 

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν φυσικά να δηλώσουν συμμετοχή για κάποιο test ride στο Επίσημο Δίκτυο Μοτοσικλετών της BMW Hellas ή στο www.bmw-motorrad.gr. Από σήμερα μπορούν να επωφεληθούν με την καινούργια προσφορά που είναι σε ισχύ με κέρδος το ABS στον standard εξοπλισμό. Επιπλέον, και για τα τρία μοντέλα διατίθενται τα νέα ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα της BMW Financial Services με χαμηλό επιτόκιο και δωρεάν ασφάλεια για 1 χρόνο για αστική ευθύνη, κλοπή και πυρκαγιά. Η προσφορά ισχύει έως 31.12.2007.