ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η χθεσινή πρώτη Σκυταλοδρομία Αγάπης για το 2008 πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αρκετών λεσχών, καθώς και κάποιων μενονομένων “ευαισθητοποιημένων” μοτοσικλετιστών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Μ. κ. Αντρέας Τσουκαλάς. Επισκευτήκαμε τους Δήμους Γαλατσίου, Χαλανδρίου και Κηφισσιάς. Ελπίζουμε στις επόμενες να είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Κάποιες φωτογραφίες:
http://s154.photobucket.com/albums/s248/gianngeor/Riding%20for%20Voluntary%20Blood%20supply/?mediafilter=images

Προσκαλούμαστε επίσης να συμμετάσχουμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας, την επόμενη Τετάρτη 16 Απριλίου. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε μια αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται για να ανακουφήσουμε, όσο είναι δυνατόν, τις ανάγκες σε αίμα και “ειδικά” παράγωγα αυτού, που χρειάζονται μικρά παιδάκια με ανίατες ασθένειες, καρκινοπαθή κ.ά.

Καλώς ή κακώς για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια “επεξεργασία”, με σκοπό την εξαγωγή αυτών των παραγώγων, απαιτούνται αρκετές μονάδες αίματος. Καταλαβαίνουμε λοιπόν καλά, πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή όλων όσων μπορούν να δώσουν… “λίγο από το χρόνο τους”. Οι αιμοληψία θα γίνεται από το πρωί στις 09:00′, έως το απόγευμα στις 19:00′, στο ισόγειο του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας, (Αριστοτέλους 17).

Θα ακολουθήσει γύρω στις 19:00′ – 19:30′ μια τελετή, στην οποία ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Γραμμένος θα βραβεύσει όλες τις λέσχες που συμμετείχαν στις περσινές Σκυταλοδρομίες Αγάπης, προσπαθώντας να διαδώσουν το μήνυμα αυτής της πολύτιμης κοινωνικής προσφοράς.