Ο τελευταίος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro πραγματοποιήται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη των Γρεβενών όπου με κέντρο την πλατεία μπροστά από το πολιτιστικό κέντρο της πόλης, οι αθλητές και οι ομάδες τους, προετοιμάζονται για δυο ημέρες έντονης αγωνιστικής δράσης.

Οργανωτικά ο ΜΟΓ δεν φαίνεται να είναι έτοιμος για την σοβαρότητα του αγώνα καθώς ακόμη και σήμερα (Παρασκευή) μέχρι αργά οι δυο ειδικές του αγώνα δεν ήταν έτοιμες (διαδρομή – κορδέλα) με αποτέλεσμα μερίδα αθλητών να ζητούν στον πρώτο γύρο να μην μετρήσουν οι ειδικές – να είναι αναγνωριστικές.

Αγωνιστικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην κατηγορία Ε1 όπου οι Μιχάλης Προβιάς (KTM, #111) και Αλέξης Ζώρας (KTM, #123) απέχουν μόλις ένα βαθμό στην βαθμολογία, ενώ και ο Γιώργος Μανωλίδης (Husaberg, #18) ακολουθεί με οκτώ βαθμούς διαφορά θα έχει την ευκαιρία του για τον τίτλο.

Στην κατηγορία Ε2 ο Δημήτρης Τσακατσώνης (KTM, #22) έχει την απαιτούμενη διαφορά για το πρωτάθλημα, όπως έχει και ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda, #380) στην κατηγορία Ε3. Ομοίως ο Ηλίας Κυριλής στην κατηγορία Νέων αλλά και ο Μανώλης Νανάκος στην κατηγορία Βετεράνων αναμένονται να ανακυρηχθούν πρωταθλητές καθώς έχουν ικανή βαθμολογική διαφορά.

Άλλη μια ευχάριστη επιστροφή στο πρωτάθλημα, μετά τον Γιώργο Κοινωνά (3P Racing) που επέστρεψε στην Χαλκίδα, ο Γιάννης Παυλίδης (Beta) θα συμμετέχει στον αγώνα των Γρεβενών στην κατηγορία Ε2.

Οι αγώνες το Σαββατοκύριακο ξεκινούν στις 09:00 ενώ οι δυο ειδικές στο Καλαμίτσι και στην πίστα motocross λίγο έξω από την πόλη θα είναι το επίκεντρο του αγώνα.

Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω live αποτελεσμάτων.