Το πρωτάθλημα Supermoto 2006 αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Ελληνικού με τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος ΕΛΠΑ 2006. Οι 79 αναβάτες θα αγωνιστούν από φέτος και σε διήμερους αγώνες, αυτό το Σάββατο τα χρονομετρημένα και την Κυριακή οι αγώνες.

Μεγάλη μάχη στην κατηγορία Open όπου θα έχουμε την επανεμφάνιση του Γιάννη Μπούστα με KTM, κόντρα στον περσινό πρωταθλητή Μιχάλη Κουτσουμπό (Honda). Τις πρώτες θέσεις επίσης θα μονοπωλήσουν οι Θανάσης Νάκης με Yamaha και Ηλίας Μικές με Honda.

Φοβερές κόντρες προμηνύονται και στην καηγορία Racing 450 όπου ο περσινός πρωταθλητής Φώτης Τσαλίκης (Honda) θα αντιμετωπίσει όλων των ειδών τα προβλήματα αφού η Kawasaki (Διακάκης), η Suzuki (Κάκος – Ανδρουλάκης), η Aprilia (Κεφαλλωνίτης), η KTM (Μιμίκος – Ψεγιαννάκης) και η Yamaha (Παπαγεωργίου Junior) θα προσπαθήσουν να του κλέψουν τον άσσο από το number plate του.

Στην κατηγορία Racing 250 η μεταπήδηση του Τσαλίκη ανοίγει τον δρόμο στον Κοντομάρο (Yamaha) και τον Παπαγεωργίου (Yamaha) να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την νίκη και το πρωτάθλημα. Υπάρχουν και άλλοι αναβάτες που αξίζουν την προσοχή μας, περισσότερα μετά τον πρώτο αγώνα.

Τέλος η κατηγορία Junior / Νέοι / Γυναίκες έχουν τις περισσότερες συμμετοχές και έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τον τρόπο που γίνουν οι αγώνες με τις μικτές συμμετοχές.

Σίγουρα ο πρώτος αγώνας κρύβει έντονες συγκινήσεις τις οποίες μπορείτε να ζήσετε και εσείς το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Ελληνικού. Μην ξεχάσετε ο αγώνας γίνετε παράλληλα με την έκθεση μοτοσυκλέτας την οποία μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε μιας και βρίσκεται στον ίδιο χώρο.