Ο Μανώλης Νανάκος είναι γνωστός για την αγάπη του στην μοτοσυκλέτα και ειδικά στους αγώνες Enduro. H ιδέα του για το Partners Enduro Adventure είναι καθαρά προσωπικού του υπόθεση και συνέβη γιατί όπως εξηγεί ο ίδιος στο βουνό θα πρέπει να πηγαίνουμε
Το αποτέλεσμα της περσινής διοργάνωσης ήταν εκπληκτικό και όλοι οι αγωνιζόμενοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Στον αγώνα παίρνουν εκκίνηση συμμετοχή δυο-δυο αναβάτες οι οποίοι είναι συνεργάτες και όχι αντίπαλοι. Όταν ένας από τους δυο χρειαστεί βοήθεια ο άλλος πρέπει να τον βοηθήσει αφού ο χρόνος που μετράει είναι αυτός του δεύτερου.
Η εκκίνηση θα δοθεί στην πίστα motocross Πανοράματος την Κυριακή 05 Μαρτίου 09:00 και μετά από 100 χλμ. Σε τέσσερις ώρες οι αγωνιζόμενοι θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο. Η διαδρομή περιλαμβάνει όλων των ειδών τα τεραίν, πολλούς σταθμούς ελέγχου και είναι όλη σηματοδοτημένη με σκοπό την μεγαλύτερη ασφάλεια των αγωνιζομένων. Η διαδρομή έχει αρκετές δυσκολίες αλλά και πολλά κομμάτια για χαλάρωση.
Στον αγώνα Partners Enduro Adventure βραβεύονται όλοι. 20 κύπελλα περιμένουν τα πρώτα 10 ζευγάρια και μετάλλια για όλους. Τέλος θα κληρωθούν πολλά δώρα σε όσους συμμετείχαν προσφορά των εταιριών που στηρίζουν το θεσμό.
Η οργάνωση του αγώνα και ο Μανώλης Νανάκος ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΑΜΟΤΟΕ για την άδεια τέλεσης του αγώνα αλλά και τους χορηγούς – υποστηρικτές που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.
Δηλώσεις συμμετοχών έως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2006 στο τηλέφωνο 6944-590695 (Μανώλης Νανάκος) από 17:00 έως 22:00. Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ.