Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΛΠΑ ξεκινάει στη Δράμα την Κυριακή όπου 75 και πλέον αναβάτες θα αναμετρηθούν για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Λιγότερες συμμετοχές φέτος αλλά το ταλέντο και οι προσδοκίες ξεχειλίζουν. Στη Δράμα θα δούμε την αγωνιστική συμμετοχή για πρώτη φορά της APRILIA με μοτοσυκλέτα RXV 450cc στα έμπειρα χάρια του Πέτρου Κριτσώνη.

Honda Σαρακάκης, Hellinstore 018 και MAKINA συμμετέχουν με πλήρης ομάδες και όλοι τους στοχεύουν στο βάθρο αν όχι την πρώτη θέση. Όλοι εναντίον του Βασίλη Σιαφαρίκα (Honda Σαρακάκης) μοιάζει να διαφαίνεται καθώς ο περσινός πρωταθλητής, B4 και Γενικής, έχει μεταπηδήσει στην κατηγορία Β3 -μικρά τετράχρονα-. Ο Αδάμος Πράσσος (ΚΤΜ HELLINMOTO), ο Σταμάτης Μαντάς (Husqvarna HellinStore 018) και ο Μιχάλης Τράντζας (KTM MAKINA) θα προσπαθήσουν να του κλέψουν τον άσσο φέτος στην γενική κατηγορία.

Λιγοστές συμμετοχές στην κατηγορία Α1 αλλά ο Δημήτρης Πρέπας (Husqvarna HellinStore 018) και ο Γιάννης Τρίγκας (Gas Gas Bike Therapy) θα προσπαθήσουν τα μέγιστα να κερδίσουν την πρώτη θέση, ενώ στα μεγάλα δίχρονα Α2 ο Χρήστος Θεοδωσόπουλος (Husqvarna HellinStore 018) και ο Φώτης Σκαρής (ΤΜ Hellas) θα μονοπωλήσουν τις δυο πρώτες θέσεις εκτός απροόπτου. Προσοχή στον Γιώργο Κοινωνά (Husqvarna HellinStore 018) που παραμονεύει για μια θέση στο βάθρο.

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda Σαρακάκης) είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην Β3 με τον Αδάμο Πράσσο (ΚΤΜ HELLINMOTO) και τον Γιάννη Παμπουκιάν (ΚΤΜ HellinStore 018)να μάχονται για να του κλέψουν τη δόξα. Αισιόδοξη η επανεμφάνιση του Δημήτρη Αθανασουλόπουλου (Yamaha) στους αγώνες. Κατηγορία με πολλές συμμετοχές η Β4 όπου ο Σταμάτης Μαντάς (Husqvarna HellinStore 018) θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί. Δημήτρης Τσακατσώνης (ΚΤΜ ΜΑΚΙΝΑ), Φώτης Αλεξόπουλος (Honda Σαρακάκης), Νίκος Ζουρνατζής (Honda Μotoaction) και Πέτρος Κριτσώνης (APRILIA Hellas) δείχνουν να έχουν ίσες πιθανότητες για την δεύτερη θέση. Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει η Β5 όπου ο Τάκης Μανιάτης (Husqvarna Hellinstore 018) φιλοξενεί φέτος τον Μιχάλη Τράντζα (KTM MAKINA) σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μονομαχία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Δημήτρη Κόκκινο (ΚΤΜ HELLINMOTO) αλλά και τον Σάββα Καπαγερίδη (Honda Σαρακάκης) που είναι ικανοί για το βάθρο.

Οι Βετεράνοι πάντα πιστοί στους αγώνες συμπληρώνουν πολλές συμμετοχές. Τα μάτια σας στο Χάρη Βόβλα (KTM), τον Μανώλη Νανάκο (ΚΤΜ ΜΑΚΙΝΑ) ενώ από τους νέους αναβάτες περιμένουμε να μας ενθουσιάσουν με την συμμετοχή τους στην Δράμα.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα ξεκινάει την Κυριακή στις 09:00 από το κέντρο της Δράμας (διοικητήριο) και οι ειδικές διαδρομές βρίσκονται δίπλα στην άσφαλτο. Καλή επιτυχία σε όλους.