ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
OFF ROAD TEAM

To Motion n’ Style Athens Enduro 2007 πλησιάζει και θα ανοίξει την αγωνιστική χρονιά του 2007 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro της ΕΛΠΑ. Ο αγώνας θα γίνει στην Μάνδρα Αττικής στις 24-25 Μαρτίου. Ένας Πρωταθληματικός αγώνας Enduro υψηλών προδιαγραφών σε περιοχή πολύ κοντά στην πρωτεύουσα.

Διοργανωτής του Motion n’ Style Athens Enduro είναι το Off-Road Team που χρησιμοποιώντας το σύστημα χρονομέτρησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro διασφαλίζει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Κέντρο του αγώνα θα είναι ο χώρος της Αγίας Αικατερίνης στην Μάνδρα Αττικής και από κει η πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι εύκολη, αφού θα βρίσκονται στον ίδιο οδικό ασφάλτινο άξονα σε απόσταση 8 χιλιομέτρων!

Στον ίδιο χώρο, θα υπάρχει η δυνατότητα Test Drive των καινούργιων μοντέλων BMW, G 650 X Challenge, Country και Moto από το κατάστημα Motion n’ Style AE κερδίζοντας διάφορα αναμνηστικά.

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρξουν οικονομικά κίνητρα για όλους!
• Tο κόστος συμμετοχής θα είναι ιδιαίτερα μειωμένο (50€/ημέρα).
• Για νέους και πρωτοεμφανιζόμενους συμμετέχοντες θα υπάρξει επιστροφή του παραβόλου συμμετοχής ως πριμ τερματισμού!
• Για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους τερματίσαντες θα υπάρχει πριμ τερματισμού ίσο με την μισή συμμετοχή! Παράλληλα θα υπάρχουν ειδικές τιμές σε αγωνιστικό εξοπλισμό από την εταιρία Ι. Τζωρτζόπουλος Ε.Π.Ε. καθώς και σε είδη ένδυσης BMW από την Motion n’ Style AE.

Η διαδρομή θα έχει μήκος 70 χιλιόμετρα και θα επαναλαμβάνεται 3 φορές για τις πρωταθληματικές κατηγορίες και 2 φορές για τις κατηγορίες κυπέλλων. Θα περιλαμβάνει τρεις ειδικές διαδρομές, μία τύπου Motocross, μία τύπου Enduro και μία με στοιχεία Extreme διαδρομής!

Οι ειδικές διαδρομές θα είναι κοντά στο κέντρο του αγώνα, εύκολα προσβάσιμες, πλήρως θεάσιμες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και με ποικιλομορφία εδαφών. Η είσοδος για τους θεατές θα είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε όλους, αγωνιζόμενους και θεατές, να παρακολουθήσουμε μαζί το Athens Enduro 2007 και να οδηγήσουμε τα καινούργια BMW G 650 X

Πληροφορίες – συμμετοχές: www.off-road.gr, 6936660300 – 6947225815


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπειτα από τον καλύτερο αγώνα του πρωταθλήματοις του 2006 που έκλεισε την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, το Motion n’ Style Athens Enduro 2007 έρχεται κι πάλι, να ανοίξει την αγωνιστική χρονιά του 2007 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro της ΕΛΠΑ.

Αυτή τη φορά ο αγώνας θα λάβει χώρα στην Μάνδρα Αττικής στις 24 – 25 Μαρτίου, εξερευνώντας τα κακοκτράχαλα μονοπάτια του όρους Πατέρα, μέσα από ξεροχείμαρρους και πετρώδεις βουνοκορφές. Θα είναι –όπως και ο προηγούμενος- ένας Πρωταθληματικός αγώνας Enduro υψηλών προδιαγραφών σε περιοχή πολύ κοντά στην πρωτεύουσα, μια περιοχή που από μόνη της αποτελεί πρόκληση για ένα τέτοιο δύσκολο εγχείρημα. O αγώνας θα είναι διήμερος (αν και όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει μόνο την μία αγωνιστική ημέρα) αποτελώντας την αρχή για το Πρωτάθλημα του 2007 που θα περιλαμβάνει 8 αγώνες.

Όντας πολύ κοντά στην Αθήνα, ευελπιστεί να συγκεντρώσει πάνω του πληθώρα αγωνιζομένων και θεατών που θα σπεύσουν να τους παρακολουθήσουν στο απόλυτο χωμάτινο θέαμα!

Διοργανωτής του Motion n’ Style Athens Enduro είναι το Off-Road Team που χρησιμοποιώντας το σύστημα χρονομέτρησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro διασφαλίζει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Κέντρο του αγώνα θα είναι ο χώρος της Αγίας Αικατερίνης στην Μάνδρα Αττικής και από κει η πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι εύκολη, αφού θα βρίσκονται στον ίδιο οδικό ασφάλτινο άξονα σε απόσταση 5 χιλιομέτρων!

Στον ίδιο χώρο, θα υπάρχει η δυνατότητα test drive των καινούργιων μοντέλων BMW, G 650 X Challenge, Country και Moto!

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρξουν οικονομικά κίνητρα για όλους καθώς το κόστος συμμετοχής θα είναι ιδιαίτερα μειωμένο (50€/ημέρα), ενώ ειδικά για νέους και πρωτοεμφανιζόμενους συμμετέχοντες θα υπάρξει επιστροφή του παραβόλου συμμετοχής ως πριμ τερματισμού! Παράλληλα θα υπάρχουν ειδικές τιμές σε αγωνιστικό εξοπλισμό από την εταιρία Ι. Τζωρτζόπουλος Ε.Π.Ε. καθώς και σε είδη ένδυσης BMW από την Motion n’ Style AE.

Η διαδρομή θα έχει μήκος 55 χιλιόμετρα και θα επαναλαμβάνεται 4 φορές για τις πρωταθληματικές κατηγορίες και 3 φορές για τις κατηγορίες κυπέλλων. Θα περιλαμβάνει τρεις ειδικές διαδρομές, δύο τύπου Motocross και μία τύπου Enduro με έντονα στοιχεία Extreme διαδρομής! Την Κυριακή η διαδρομή θα έχει την ίδια φορά!

Οι ειδικές διαδρομές θα είναι κοντά στο κέντρο του αγώνα, εύκολα προσβάσιμες, πλήρως θεάσιμες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και με ποικιλομορφία εδαφών. Η είσοδος για τους θεατές θα είναι δωρεάν.

Επιτέλους λοιπόν! Το off road στην πόρτα μας!

Πληροφορίες – συμμετοχές: www.off-road.gr, 6936660300 – 6947225815


 

Ειδικός Κανονισμός Motion n’ Style Athens Enduro 24-25 Μαρτίου 2007
1. Ανακοίνωση
Το OFF ROAD TEAM οργανώνει Διήμερο Αγώνα ENDURO που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro για τις κατηγορίες που προβλέπει η προκήρυξη του Πρωταθλήματος και των Κυπέλλων Enduro για το 2007. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και αγώνας Enduro για την κατηγορία ΕΟpen για αναβάτες χωρίς license, με έκδοση license παιδειάς.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις:
1. Του αθλητικού κώδικα της FIM
2. Του γενικού κανονισμού αγώνων enduro της FIM
3. Της προκήρυξης πρωταθλήματος enduro της ΕΘ.Ε.Α.M.
4. Του παρόντος ειδικού κανονισμού
5. Των πληροφοριακών δελτίων που θα εκδοθούν από την οργάνωση
6. Των αποφάσεων του συμβουλίου αγωνοδικών

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Νομό Αττικής με έδρα και κέντρο αγώνα στην Μάνδρα Αττικής, στις 23-25 Μαρτίου 2007. Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και κάτοχοι έγκυρων ξένων αγωνιστικών αδειών, ενώ μπορούν να συμμετάσχουν και αναβάτες χωρίς αγωνιστική άδεια με άδεια που θα εκδοθεί εκεί. (One event Licence)

2. Οργάνωση
OFF ROAD TEAM, 10444 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210-5127160, 6936660300, 6947225815 fax 210-5127532
Οργανωτική Επιτροπή:
Πρόεδρος: Αθανασουλόπουλος Δημήτρης
Μέλη: Δελλαπότας Θεόδωρος, Παπανικολάου Κώστας, Σαρλάς Βασίλης, Τσέλεκας Τάκης, Κανελλέας Σταύρος

3. Χώρος – Πρόσβαση
Έδρα του αγώνα είναι ο χώρος της Εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης στην Μάνδρα Αττικής.
Από Αθήνα: Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, μετά την Ελευσίνα, έξοδος για Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών – Θήβας. Σε 400 μέτρα αριστερά είναι η είσοδος της Μάνδρας. Περνάμε το κέντρο της πόλης, και στρίβουμε αριστερά στο Supermarket «Γαλαξίας». Σε 1 km βρισκόμαστε στο κέντρο του αγώνα.
Από Κόρινθο: Μετά τα διόδια Ελευσίνας, ακολουθούμε τις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας προς Αθήνα (όχι προς Αττική Οδό) και λίγο πιο κάτω στρίβουμε δεξιά προς Μάνδρα – Ελευσίνα. Πάνω στην γέφυρα κάνουμε αριστερά και ακολουθούμε την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θήβας. Στρίβουμε προς Μάνδρα.

4. Δήλωση Συμμετοχής
4.1 Αποστολή
Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει στο ειδικό έντυπο της οργάνωσης και να σταλεί στην γραμματεία του αγώνα, με fax στο 2105127532 ή με email στο doc@trailride.gr.
H δήλωση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί το αργότερο τις 22:00 της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2007.

4.2 Παράβολο
Tο δικαίωμα συμμετοχής είναι 100€ για τους αναβάτες που θα λάβουν μέρος στο διήμερο αγώνα, 50€ για τους αναβάτες που θα λάβουν μέρος σε μία από τις δύο ημέρες, 50€ + 20 € την ημερήσια έκδοση license για κάθε έναν από τους αναβάτες που θα λάβουν μέρος χωρίς license στην κατηγορία Enduro Open. Η πληρωμή της συμμετοχής μπορεί να γίνει και με κατάθεση του παράβολου συμμετοχής στην ALPHA BANK αριθμός λογαριασμού 179 0023 1000 6425 στο όνομα Αθανασουλόπουλος, και αποστολή της απόδειξης στη Γραμματεία του αγώνα μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

4.3 Εκπρόθεσμες συμμετοχές
Εκπρόθεσμες συμμετοχές θα γίνουν δεκτές μέχρι την έναρξη του τεχνικού ελέγχου με επιβάρυνση υπέρ της οργάνωσης 20€, ενώ ο συμμετέχων δεν θα αναγράφεται στο φυλλάδιο συμμετεχόντων.

4.4 Επιδοτούμενη συμμετοχή – πριμ τερματισμού
Το παράβολο συμμετοχής των νέων αναβατών που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνα enduro της ΕΛΠΑ και εκδίδουν πρώτη φορά license το 2007 θα επιστραφεί στο ακέραιο από την οργάνωση ως πριμ τερματισμού.

5. Τεχνικός Έλεγχος
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην Μάνδρα Αττικής, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007 από τις 16:00 έως τις 20:00.
Για τους συμμετέχοντες μόνο την Κυριακή ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2007 από τις 19:00 έως τις 20:00.

Το ωράριο θα τηρηθεί αυστηρά και θα ελεγχθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον Τεχνικό Κανονισμό ENDURO και από τον παρόντα Ειδικό Κανονισμό

6. Κλάσεις Μοτοσικλετών
6.1 για το Πρωτάθλημα
Ε1. Από 100 έως 125cc 2Τ
& από 175 έως 250cc 4Τ
Άσπρο φόντο – μαύρα νούμερα

Ε2. Από 175 και έως 250cc 2Τ
& από 290 έως 450cc 4Τ
Κόκκινο φόντο – άσπρα νούμερα

Ε2. Από 290 και έως 500cc 2Τ
& από 475 έως 650cc 4Τ
Κίτρινο φόντο – μαύρα νούμερα

για το Κύπελλο
ΕV. Major – Βετεράνοι ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας, γεννηθείς έως 31/12/67
Μπλέ φόντο – άσπρα νούμερα

ΕJ. Junior – Nέοι και γυναίκες ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας, γεννηθείς από 1/1/81
Πράσινο φόντο – άσπρα νούμερα

ΕΟ. Αναβάτες ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας, χωρίς θέση σε 5άδα αγώνων τα έτη 2005-2006
Μαύρο φόντο – άσπρα νούμερα

7. Αρίθμηση
Αυτοκόλλητοι αριθμοί συμμετοχής για τις κατηγορίες πρωταθλήματος δεν θα δοθούν από την οργάνωση στον τεχνικό έλεγχο.

8. Σειρά εκκίνησης
Η σειρά εκκίνησης θα είναι η προβλεπόμενη από το άρθρο 062.34 του Γενικού Κανονισμού ENDURO.

9. Διαδρομή – Ειδικές Διαδρομές

9.1 Διαδρομές Πρωταθλήματος
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στην Μάνδρα Αττικής.
Η διαδρομή της πρώτης ημέρας έχει συνολικό μήκος 200 χλμ.
Κάθε γύρος έχει συνολικό μήκος 66,6 χλμ. και 2 ΣΕΧ.
O κύκλος θα επαναλαμβάνεται τρεις (3) φορές.
Οι ειδικές διαδρομές θα είναι τρεις (3) σε κάθε κύκλο.
1 Extreme Test (4,3 km) – Σύνολο 3 ειδικές χρονομετρημένες
1 Motocross Test (2,5 km) – Σύνολο 3 ειδικές χρονομετρημένες
1 Enduro Test (4,1 km) – Σύνολο 2 ειδικές χρονομετρημένες
Σύνολο εννέα (8) ειδικές διαδρομές.

Η διαδρομή της δεύτερης ημέρας έχει συνολικό μήκος 200 χλμ.
Κάθε γύρος έχει συνολικό μήκος 66,6 χλμ. και 2 ΣΕΧ.
O κύκλος θα επαναλαμβάνεται τρεις (3) φορές.
Οι ειδικές διαδρομές θα είναι τρεις (3) σε κάθε κύκλο.
1 Extreme Test (4,3 km) – Σύνολο 3 ειδικές χρονομετρημένες
1 Motocross Test (2,5 km) – Σύνολο 3 ειδικές χρονομετρημένες
1 Enduro Test (4,1 km) – Σύνολο 3 ειδικές χρονομετρημένες
Σύνολο εννέα (9) ειδικές διαδρομές.

9.2 Διαδρομές Κυπέλλων
Τμήματα των απλών διαδρομών του αγώνα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν για τις συγκεκριμένες κατηγορίες σε σχέση με τις κατηγορίες του πρωταθλήματος. Ενδέχεται δηλαδή να υπάρξει εναλλακτική – ευκολότερη διαδρομή με διαφορετική / εναλλακτική σήμανση.

Οι αγωνιζόμενοι στις κατηγορίες Κυπέλλων ΕV, EJ, EO θα πραγματοποιήσουν ένα γύρο λιγότερο Σάββατο και Κυριακή, συνολικά δύο (2).
Σύνολο ειδικών διαδρομών πέντε (5) το Σάββατο, έξι (6) την Κυριακή

Οι αγωνιζόμενοι στην κατηγορία Κυπέλλου ΕΟ μπορούν εάν το επιθυμούν, να πραγματοποιήσουν ΜΟΝΟ έναν γύρο Σάββατο και Κυριακή, εκτός κατάταξης. Τότε το σύνολο ειδικών διαδρομών θα είναι δύο (2) το Σάββατο, τρεις (3) την Κυριακή

Η τοποθεσία και το ακριβές μήκος των Ειδικών Διαδρομών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 12:00 από την γραμματεία του αγώνα.

Αναλυτική διαδρομή και ωράρια ειδικών διαδρομών θα ανακοινωθούν με παράρτημα κανονισμών κατά την ενημέρωση των αγωνιζομένων.

10. Συνεδριάσεις Αγωνοδικών
Οι συνεδριάσεις των αγωνοδικών θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων των αγωνοδικών. Η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Μάνδρα Αττικής την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007 και ώρα 21:30 Οι επόμενες συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν κατόπιν αποφάσεως του Προέδρου Αγωνοδικών και οι ώρες πραγματοποίησής τους θα ανακοινωθούν στον πίνακα ανακοινώσεων.

11. Ευθύνες
Υπογράφοντας τη δήλωση συμμετοχής, οι αγωνιζόμενοι και οι ιδιοκτήτες μοτοσικλετών αποδέχονται πως η FIM, η ΕΛΠΑ, το Off-Road Team οι κριτές και κάθε συμμετέχων στη διοργάνωση του αγώνα δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή ζημία συμβεί στους αγωνιζόμενους και στις μοτοσικλέτες τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το παραπάνω ισχύει από τη στιγμή που η μοτοσικλέτα θα περάσει από τον τεχνικό έλεγχο. Οι συμμετέχοντες μηχανικοί, μάνατζερς, βοηθοί και λοιποί συμμετέχουν με δική τους αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλέσουν οι ίδιοι ή τα οχήματά τους. Η οργάνωση, είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε κλοπή ή ζημία προκληθεί στις μοτοσικλέτες των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια που βρίσκονται κλεισμένες στο χώρο επιτηρούμενης στάθμευσης. Η οργάνωση, διατηρεί το δικαίωμα (με την έγκριση της επιτροπής αγωνοδικών) να τροποποιήσει οποιοδήποτε από τα παραπάνω άρθρα, πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, εφόσον αυτό απαιτείται για λόγους ασφαλείας ή ανωτέρας βίας, λόγω καιρού, φυσικών καταστροφών, κτλ. Στην έσχατη περίπτωση της ματαίωσης του αγώνα, η οργάνωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλειες κερδών.

12. Κατάταξη – έπαθλα
Η κατάταξη θα προκύψει από την πρόσθεση των χρόνων στις ειδικές διαδρομές και των βαθμών ποινής των απλών διαδρομών.
Τα έπαθλα για το Εθνικό Πρωτάθλημα την κάθε αγωνιστική ημέρα είναι:
Για τις κατηγορίες Ε1, Ε2, Ε3, ΕV, EJ, EO Κύπελλα στους 1ο, 2ο και 3ο και μετάλλια στους 4ο 5ο και 6ο

13. Τελετή απονομής επάθλων
Η τελετή απονομής επάθλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, μισή ώρα μετά τον προγραμματισμένο τερματισμό του τελευταίου αναβάτη και την Κυριακή, μισή ώρα μετά τον προγραμματισμένο τερματισμό του τελευταίου αναβάτη και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις ή εφέσεις επί των αποτελεσμάτων.

14. Υποχρεωτική διαφήμιση
Υπογράφοντας τη δήλωση συμμετοχής όλοι οι οδηγοί αποδέχονται την υποχρεωτική διαφήμιση που θα πρέπει να τοποθετήσουν στο σημείο του Number Plate που θα τους υποδείξει η οργάνωση. Η υποχρεωτική διαφήμιση πρέπει να διατηρηθεί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

15. Ενστάσεις – Εφέσεις
Όπως ορίζεται στο άρθρο 62.73 του γενικού κανονισμού. Όλες οι ενστάσεις θα πρέπει να παραδοθούν γραπτώς κι εμπρόθεσμα στην γραμματεία του αγώνα, συνοδευόμενες από το αντίστοιχο παράβολο που ορίζει ο κανονισμός.

16. Άρχοντες του αγώνα
Πρόεδρος αγωνοδικών: Δελλαπόρτας Θοδωρής license N
Αγωνοδίκης: Σαρλάς Βασίλης license N
Αγωνοδίκης: Τσέλεκας Παναγιώτης license N
Race Director license N
Αλυτάρχης: Αθανασουλόπουλος Δημήτρης license N
Έφορος αποτελεσμάτων: Ανδριτσάκης Νίκος
Έφοροι Διαδρομής: Παπανικολάου Κώστας, Πίγγος Στέφανος
Αρχηγός τεχνικών εφόρων: Λαφογιάννης Γιάννης license N
Τεχνικός Έφορος: Μπουλιέρης Διονύσης license N
Τεχνικός Έφορος: Γκανής Κωνσταντίνος license N
Επικεφαλής Κριτών ΣΕΔ: Χατζηγιαννάκης Κώστας license N
Επικεφαλής Κριτών Ειδικών: Λάσκαρης Θεόδωρος license N
Επικεφαλής Κριτών ΣΕΧ: Μυλωνάς Σάββας license N
Επικεφαλής Ιατρός: Φιλιππάτος Φώτης
Ιατρός: Διονυσίου Χαρίκλειας
Υπεύθυνοι Ασφαλείας: Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού
Γραμματεία Αγώνα: Σταμάκη Ελένη
Γραμματεία Οργάνωσης – Κοινού: Κάθυ Γουέλς

17. Τεχνικός Έλεγχος
Ο Τεχνικός έλεγχος θα γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του:
1. Του αθλητικού κώδικα της FIM
2. Του Τεχνικού Κανονισμού αγώνων enduro της FIM
3. Του Τεχνικού Κανονισμού αγώνων enduro της ΕΘ.Ε.Α.Μ.
4. Της προκήρυξης πρωταθλήματος enduro της ΕΘ.Ε.Α.M.
5. Του παρόντος ειδικού κανονισμού

Άρθρα που χρήζουν προσοχής:
1.25 Γενικά
1.29 Γρανάζι μετάδοσης
1.33 Σχετικά με τιμόνι
1.35 Μανέτες
1.43 Φτερά
1.51 Λάστιχα
1.56 Φώτα
1.65 Εξοπλισμός αναβάτη
1.67, 1.69 Κράνη
1.79 Όριο θορύβου

Ειδικότερα θα ελεγχθούν:
Μανέτες.
Σπογγώδες προστατευτικό στο μπαράκι του τιμονιού.
Ύπαρξη στάντ.
Λασπωτήρες. (Τυχόν αφαίρεσή τους μετά την έξοδο από το park ferme, επιφέρει ποινή αποκλεισμού)
Θορυβομέτρηση. Θα γίνει ηχομέτρηση κατά την διάρκεια του αγώνα, και στον τερματισμό της πρώτης μέρας.
Αριθμοί κυκλοφορίας – Ασφάλεια. Θα ελεγχούν στον έλεγχο εξακρίβωσης. Παρακαλώ να υπάρχουν τα πρωτότυπα κι όχι φωτοτυπίες. Οι πινακίδες κυκλοφορίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ για λόγους ασφαλείας και ζητείται η αντικατάστασή τους με πλαστικοποιημένη φωτοτυπία. (Οι μοτοσυκλέτες με άδειες κυκλοφορίας ΔΟΚ να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής και έγγραφη αναφορά της ιδιοκτήτριας εταιρίας για την ταυτοποίηση της άδειας κυκλοφορίας με τον συγκεκριμένο αριθμό πλαισίου)