ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERΜΟΤΟ 2007
2ος αγώνας – “Pistapark” Βαρύπετρο Χανίων – 15 Απριλίου 2007

Επιστροφή στην Κρήτη σε νέα πίστα.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Supermoto επιστρέφει στη φιλόξενη Κρήτη, στην πίστα καρτ “pistapark” στο Βαρύπετρο Χανίων την Κυριακή 15 Απριλίου.

Ο δεύτερος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος, επιστρέφοντας μετά από διάλειμμα μιας χρονιάς, θα διεξαχθεί και πάλι στα Χανιά σε ολοκαίνουρια, διεθνών προδιαγραφών, πίστα που θα ανεβάσει το επίπεδο των αγώνων.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να προκαλέσει η κατηγορία Racing Open όπου ο Ηλίας Μικές προηγείται με δυο νίκες στα ισάριθμα σκέλη του πρώτου αγώνα ενώ οι Μ. Κουτσουμπός, Θ. Νάκης και Α. Συνιώρης θα «χτυπηθούν» στα ίσια για μία από τις τρεις πρώτες θέσεις.

Συγκλονιστικές μάχες αναμένεται να ζήσουμε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της κατηγορία Racing 450 όπου Παπαγεωργίου και Διακάκης μοιράζονται τις πρώτες δυο νίκες με τον περσινό πρωταθλητή Φ.Τσαλίκη να ακονίζει τα δόντια του και τον Δ. Παπαγγέλου (περσινό κυπελούχο Νέων) να δείχνει έτοιμος για όλα.

Είναι ικανός ο Χατζηγεωργίου να κερδίσει ξανά τα δυο σκέλη της κατηγορίας 250; Οι Χ. Μακράκης και Ν. Βρεττός σίγουρα θα παλέψουν για την πρώτη θέση προσπαθώντας να ανακόψουν τη φόρα του πρώτου στη βαθμολογία, Χατζηγεωργίου junior.

Μεγάλη ένταση, καταιγιστικός ρυθμός και super θέαμα. Αυτό είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Supermoto.

Ημέρα και ώρα έναρξης αγώνων: Κυριακή 15 Απριλίου, 14.00
Τόπος διεξαγωγής: “Pistapark” Βαρύπετρο Χανίων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website της οργάνωσης wwww.ironteam.gr 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERMOTO 2007
2ος ΑΓΩΝΑΣ
ΧΑΝΙΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Προτεινόμενο ξενοδοχείο HOTEL «ΧΡΙΣΤΙΝΑ» στην παραλία των Χανίων.Δίκλινα Studios με πάρκινγκ 38 ευρώ χωρίς πρωινό (+3,5 ευρώ το άτομο). Τηλ:28210-76206. Έκπτωση 30% από την ΑΝΕΚ στα ατομικά εισιτήρια και τις καμπίνες. Επικοινωνείτε με την IRON TEAM στο 6944 368469, για να λάβετε βεβαίωση συμμετοχής στον αγώνα και με αυτή να εκδώσετε εισιτήρια με την προβλεπόμενη έκπτωση.Μπορείτε να κάνετε κράτηση και τηλεφωνικά στο 210 4197420. Κινηθείτε άμεσα για την εξασφάλιση θέσεων.

Για τα φορτηγά θα πρέπει να επικοινωνήσετε την Τρίτη 10 Απριλίου με την IRON TEAM (αναφέροντας αρ. κυκλοφορίας και μέτρα φορτηγού) για τη δημιουργία λίστας και έκδοσης ομαδικού εισιτηρίου.

Η πίστα θα είναι διαθέσιμη για προπόνηση χωρίς το χώμα το Σάββατο 14 Απριλίου από το πρωί έως το βράδυ με ενδιάμεσες διακοπές για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Ελάχιστος διαθέσιμος χρόνος για supermoto 30 λεπτά ανά ώρα. Δυνατότητα χρονομέτρησης δωρεάν. Χρέωση πίστας 20 ευρώ την ημέρα.

 

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER MOTO ΑΜΟΤΟΕ» 2oς ΑΓΩΝΑΣ
Χανιά, 15 Απριλίου 2007
ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 2 Απριλίου 2007 ώρα 10:00
Λήξη εγγραφών Τρίτη 10 Απριλίου 2007 ώρα 18:00
Έλεγχος εξακρίβωσης Σάββατο 14 Απριλίου 2007 ώρα 15:00-18:30
Έλεγχος εξακρίβωσης (συμπληρωμ) Κυριακή 15 Απριλίου 2007 ώρα 08:30-10:00
Έναρξη ελεύθερων δοκιμών Κυριακή 15 Απριλίου 2007 ώρα 09:30
Ενημέρωση αναβατών Κυριακή 15 Απριλίου 2007 ώρα 10:30
Έναρξη χρονομετρημένων δοκιμών Κυριακή 15 Απριλίου 2007 ώρα 11:00
Έναρξη αγώνων Κυριακή 15 Απριλίου 2007 ώρα 14:00
Απονομές Κυριακή 15 Απριλίου 2007 ώρα 17:00

ΟΡΓΑΝΩΣΗ :ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΑΡΤΕΜΙΣ» – IRON TEAM – ΛΕΜΟΠΕΧ
Η γραμματεία θα λειτουργεί έως τις 18:00 μ.μ. της Παρασκευής 13 Απριλίου στα γραφεία της IRON TEAM, Αγίας Λαύρας 6, Καλλιθέα, τηλ: 210 9576171, Fax: 210 9576963.Το Σάββατο 14 & την Κυριακή 15 Απριλίου, θα λειτουργεί στο χώρο της πίστας PISTAPARK Βαρύπετρου Χανίων, με τηλέφωνο: 6977-189029.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος : Σιδέρης Παναγιώτης
Μέλη : Μαραθάκης Γιώργος, Ανδρουλάκης Γιάννης
ΣΤΕΛΕΧΗ: Πρόεδρος αγων/κών:
Aγωνοδίκες: Τσέλεκας Παναγιώτης,
Αλυτάρχης: Σιδέρης Παναγιώτης
Βοηθός αλυτάρχη: Ζουλινάκης Χριστόφορος
Γραμματέας: Δερμεντζόγλου Ελένη
Τεχνικοί έφοροι: Ροζής Κώστας
Pit marshal: Ταραζής Διονύσης
Έφορος αποτελεσμάτων: Στρίγκλος Βασίλης

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, Η ΑΜΟΤΟΕ, Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ. Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΡΘΡΟ 1
H Αθλητική Ένωση Άρτεμις μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ οργανώνει τον 2ο αγώνα Πρωταθλήματος “SUPER MOTΟ” που θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου 2007 στην πίστα PISTAPARK Βαρύπετρου Χανίων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με:
· Τον αθλητικό νόμο 2725/99
· Τον γενικό και τεχνικό κανονισμό SUPER MOTO 2007.
· Την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου SUPER MOTO 2007.
· Τις διατάξεις του παρόντος ειδικού κανονισμού.
· Τα δελτία πληροφοριών που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 2 ΓΕΝΙΚΑ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
· Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μικτή κλειστή ασφΑλτινη & ΧΩΜΑΤΙΝΗ διαδρομή, και για κάθε κατηγορία χωριστά.
· Για κάθε κατηγορία ανακηρύσσονται χωριστά νικητές.

ΑΡΘΡΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Οι μοτοσικλέτες που θα γίνουν δεκτές στους αγώνες χωρίζονται σε επτά κατηγορίες:

· Κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ (1 ΣΚΕΛΟΣ):
Αναβάτες που απέκτησαν αγωνιστική άδεια ή δελτίο αθλητού για πρώτη φορά μέσα στο 2006 & 2007 οποιουδήποτε Ελληνικού αθλητικού φορέα. Στην κατηγορία μπορούν να λάβουν μέρος

· Κατηγορία JUNIOR (1 ΣΚΕΛΟΣ):
Στο κύπελλο αυτό συμμετέχουν αναβάτες οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους – ισχύει μέχρι το τέλος της χρονιάς των 23ων γενέθλιων τους – δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1984 και που απέκτησαν αγωνιστική άδεια για πρώτη φορά μέσα στο 2005, 2006 & 2007, με μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως τύπου και κυβισμού. Η κατηγορία αυτή θα διεξάγεται παράλληλα με την κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝ/ΝΩΝ και οι συμμετέχοντες θα βαθμολογούνται και στις δύο κατηγορίες. Η επιλογή της διάστασης των τροχών είναι ελεύθερη.

· Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1 ΣΚΕΛΟΣ):
Σ’ αυτή την κατηγορία μπορούν να συμμετέχουν αναβάτριες με μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτου τύπου και κυβισμού. Η κατηγορία αυτή θα διεξάγεται παράλληλα με την κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ/JUNIOR και οι συμμετέχουσες θα βαθμολογούνται και στις τρεις κατηγορίες (αν πληρούν και τις προδιαγραφές JUNIOR). Η επιλογή της διάστασης των τροχών είναι ελεύθερη.

· Κατηγορία SPORT (1 ΣΚΕΛΟΣ):
Σ’ αυτή την κατηγορία μπορούν να συμμετέχουν αναβάτες ανεξαρτήτου ηλικίας. Δικαιούνται συμμετοχής όσοι τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχουν κατακτήσει από την πρώτη έως την πέμπτη θέση σε πρωτάθλημα SUPERMOTO στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών, όσοι επιτύχουν χρόνο ίσο με το 110% του ταχύτερου σε κατηγορία RACING που αντιστοιχεί στη μοτοσυκλέτα τους, τότε αυτόματα θα αλλάζουν κατηγορία και θα αγωνίζονται στην αντίστοιχη RACING. Οι μοτοσυκλέτες θα είναι ανεξαρτήτου τύπου και κυβισμού. Η επιλογή της διάστασης των τροχών είναι ελεύθερη. Απαγορεύεται η αφαίρεση ή αντικατάσταση του κουτιού του φίλτρου αέρα, η αλλαγή των αναρτήσεων (επιτρέπεται η αλλαγή ελατηρίων) και η αλλαγή του καρμπυρατέρ.

· Κατηγορία RACING 250 (2 ΣΚΕΛH):
Mοτοσικλέτες σόλο μέχρι 125 κ.ε. δίχρονες και έως 250 κ.ε. τετράχρονες. Η επιλογή της διαμέτρου των ζαντών είναι ελεύθερη.

· Κατηγορία RACING 450 (2 ΣΚΕΛΗ):
Μοτοσικλέτες σόλο από 201 κ.ε. μέχρι 300 κ.ε. δίχρονες & από 351 κ.εκ. μέχρι 450 κ.εκ. τετράχρονες. Η επιλογή της διαμέτρου των ζαντών είναι ελεύθερη.

· Κατηγορία RACING OPEN (2 ΣΚΕΛΗ):
Mοτοσικλέτες σόλο από 301 κ.ε. δίχρονες & από 451 κ.εκ. και πάνω τετράχρονες.Η επιλογή της διαμέτρου των ζαντών είναι ελεύθερη.

Για τις κατηγορίες ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, JUNIOR, ΓΥΝΑΙΚΩΝ και SPORT σε περίπτωση που σε κάποια από αυτές οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 20 ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιτρέψει τη διεξαγωγή των δοκιμών και του αγώνα ξεχωριστά για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Οποιαδήποτε αλλαγή θα ανακοινωθεί με δελτίο πληροφοριών, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εξακρίβωσης. Οι κατηγορίες ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, JUNIOR, ΓΥΝΑΙΚΩΝ και SPORT θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μόνο ένα ζευγάρι ελαστικά για δοκιμές και αγώνες, το οποίο θα προμηθεύονται σε προνομιούχα τιμή επί τόπου στον αγώνα, από τον επίσημο προμηθευτή των κατηγοριών αυτών. Τα λάστιχα αυτά θα μαρκάρονται από την οργάνωση. Τα λάστιχα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε επόμενο αγώνα με νέο μαρκάρισμα.

ΑΡΘΡΟ 4 ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει έγκυρο δελτίο αθλητή της ΑΜΟΤΟΕ.
Για να λάβει μέρος κάποιος στους αγώνες πρέπει να συμπληρώσει δήλωση συμμετοχής στο έντυπο του οργανωτή και να καταβάλλει:
€ 40,00 (ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, JUNIOR, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, SPORT) € 60,00 (RACING 250, RACING 450 & RACING OPEN) που αντιστοιχούν στο παράβολο συμμετοχής, στη γραμματεία, Αγίας Λαύρας 6, έως την Τρίτη 10 Απριλίου στις 18:00. Η εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής θα επιφέρει πρόστιμο € 10.00 .
Η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής σημαίνει αυτόματα για τον συμμετέχοντα πλήρη αποδοχή και γνώση του ειδικού κανονισμού.

ΑΡΘΡΟ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Όλοι οι αναβάτες υποχρεούνται να φορούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, δερμάτινη φόρμα ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, κράνος, μπότες και γάντια για χρήση σε αγώνες MOTOCROSS ή ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

ΑΡΘΡΟ 6 ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αριθμοί συμμετοχής θα ανακοινωθούν από την οργάνωση 2 ημέρες μετά τη λήξη των συμμετοχών. Τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν στο φόντο και στους αριθμούς συμμετοχής της κάθε κατηγορίας καθορίζονται όπως παρακάτω:

Τα χρώματα των φόντων και των αριθμών είναι τα εξής: Κατηγορία νεων αγωνιζομενων λευκό φόντο μαύρος αριθμός μαύρος αριθμός
Κατηγορία JUNIOR λευκό φόντο κόκκινος αριθμός
Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ μπλε φόντο λευκός αριθμός
Κατηγορία SPORT πορτοκαλί φόντο λευκός αριθμός
Κατηγορία RACING 250 μαύρο φόντο λευκός αριθμός
Κατηγορία RACING 450 πράσινο φόντο λευκός αριθμός
Κατηγορία RACING OPEN κόκκινο φόντο λευκός αριθμός

ΑΡΘΡΟ 7 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ
Θα γίνει στο χώρο της πίστας το Σάββατο 14 Απριλίου από 15:00 έως 18:30 και την Κυριακή από 08:30 εως 10:00
Μοτοσικλέτα η οποία δεν θα είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς (αριθμοί, φόντα, κ.λ.π.) ή δεν περάσει τεχνικό έλεγχο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον αγώνα και δεν θα της επιτραπεί η είσοδος στην πίστα.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι αγωνιζόμενοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να παρουσιαστούν στον τεχνικό έλεγχο με τη φόρμα, το κράνος, τις μπότες και την αγωνιστική τους άδεια.
Είναι υποχρεωτικό, όλες οι μοτοσικλέτες να έχουν τοποθετημένο στο μπροστινό φόντο τους, αυτοκόλλητο (θα δοθεί από την οργάνωση) που θα εικονίζει το επίσημο internet site του πρωταθλήματος.

ΑΡΘΡΟ 8 ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή είναι κλειστή, κυκλική ασφάλτινη και χωμάτινη. Το μήκος της είναι 1100 μέτρα και το πλάτος της 8 μέτρα. Η χωρητικότητα της διαδρομής ορίζεται σε 30 μοτοσικλέτες.

ΑΡΘΡΟ 9 ΔΟΚΙΜΕΣ
Οι ελεύθερες δοκιμές θα ξεκινήσουν την Κυριακή 15 Απριλίου 2007 στις 09.30. Η συμμετοχή στις ελεύθερες δοκιμές είναι προαιρετική.
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όσοι έχουν πραγματοποιήσει 3 χρονομετρημένους γύρους και χρόνο στις χρονομετρημένες δοκιμές ίσο με τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας προσαυξημένο κατά 15%. Με απόφαση των αγωνοδικών το παραπάνω ποσοστό μπορεί να αυξηθεί. Το πρόγραμμα των ελεύθερων και των χρονομετρημένων δοκιμών θα κοινοποιηθεί με πληροφοριακό δελτίο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εξακρίβωσης.

ΑΡΘΡΟ 10 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 15 Απριλίου στις 14:00. Η εκκίνηση θα είναι τύπου ταχύτητας.
Η διάταξη στη σχάρα εκκίνησης θα είναι ανά τετράδες.
Οι κατηγορίες ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ/JUNIOR/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, θα καλύψουν απόσταση γύρων.
Οι κατηγορίες RACING 250, RACING 450 & RACING OPEN θα πραγματοποιήσουν 2 σκέλη γύρων το καθένα.

· Aπαγορεύεται η συμμετοχή του ίδιου αναβάτη στις κατηγορίες RACING 250 & RACING 450 ή RACING 450 & RACING OPEN. Επιτρέπεται η συμμετοχή σε RACING 250 & RACING ΟΡΕΝ. · Σε περίπτωση βρόχινου αγώνα οι γύροι θα μειώνονται κατά 2 για όλες τις κατηγορίες. · Αναβάτες των κατηγοριών ΝΕΩΝ, JUNIOR, ΓΥΝΑΙΚΩΝ & SPORT επιτρέπεται να τρέξουν σε μία (οποιαδήποτε) ακόμα κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, η διάρκεια των αγώνων θα είναι αυτή σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούσαν τη στιγμή της εκκίνησης (άνοιγμα εξόδου pits για γύρο παρατήρησης). Σε καμία περίπτωση δε θα δοθεί χρόνος για αλλαγή ελαστικών σε περίπτωση βροχής, πριν ή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης ή κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Σε περίπτωση βρόχινου αγώνα η διάρκεια των αγώνων όλων των κατηγοριών μειώνεται κατά 2 γύρους.
Το πρόγραμμα και η σειρά διεξαγωγής των αγώνων, θα κοινοποιηθούν με πληροφοριακό δελτίο κατά την διάρκεια του ελέγχου εξακρίβωσης.

AΡΘΡΟ 11 ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Μετά το τέλος του αγώνα κάθε κατηγορίας οι 3 πρώτες μοτοσικλέτες καθώς και μία που θα επιλέγεται από τον Αλυτάρχη θα κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (park ferme) για 15 λεπτά από την ώρα τερματισμού της πρώτης μοτοσικλέτας.

ΑΡΘΡΟ 12 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα.
Δεν γίνεται δεκτή ένσταση εναντίον διαπίστωσης γεγονότος που δηλώνεται από τον αλυτάρχη, τους εφόρους εκκίνησης και τερματισμού ή από οποιονδήποτε άλλο έχει ορισθεί από την οργάνωση για την διαπίστωση αυτού του γεγονότος.
Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το παράβολο συμμετοχής.

ΑΡΘΡΟ 13 ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΑΠΟΝΟΜΗ
Νικητής θα είναι ο πρώτος αναβάτης που θα περάσει την γραμμή τερματισμού αφού συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό γύρων. Δεύτερος θα είναι ο αμέσως επόμενος κ.ο.κ.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει αμέσως μετά τον τερματισμό.
Η απονομή των επάθλων θα γίνεται για κάθε κατηγορία και σκέλος ξεχωριστά.
Στους 1ο , 2ο , 3ο κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα.