Το enduro.gr ως οργανωτής της Ελληνικής αποστολής ISDE καλωσορίζει την εταιρεία ΜΟΤΟ ΜΑRKET στην Ελληνική αποστολή.

Η εταιρεία ΜΟΤΟ MARKET και ιδιαίτερα ο Αχιλλέας Τσακιλτσίδης (MOTO MARKET Πτολεμαίδας) αποδέχτηκαν την πρόταση χορηγίας δείχνοντας έτσι το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την προσπάθεια της Ελληνικής αποστολής enduro στο ISDE 2005 που διοργανώνεται στην Povatska Bystrica της Σλοβακίας από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Οι αθλητές μας θα εξοπλιστούν με μπουφάν ACERBIS IMPACT ενώ θα τους διατεθούν επίσης ικανές ποσότητες λιπαντικών (διάφορων χρήσεων) της εταιρίας MOTOREX.

Οι Έλληνες αναβάτες έχοντας λάβει γνώση των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή κατά την διάρκεια του αγώνα εμπιστεύτηκαν ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά εξοπλισμού enduro. Την ένδυση ACERBIS μπορείτε να την βρείτε στα αμιγώς μοτοσυκλετιστικά καταστήματα MOTO MARKET.

Μεγάλη φροντίδα δέχονται οι μοτοσυκλέτες που θα συμμετάσχουν καθώς θα πρέπει να αποδίδουν το 100% της απόδοσής του για έξη συνεχόμενες ημέρες. Για την φροντίδα των μοτοσυκλετών και των εξαρτημάτων τους η Ελληνική αποστολή επέλεξε την MOTOREX που έχει αποδείξει την ικανότητα των προϊόντων της μέσα από τους αγώνες.

H εταιρεία ΜΟΤΟ MARKET αντιπροσωπεύει στη χώρα μας σειρά προϊόντων τα οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.motomarket.gr

Την προσπάθεια της Ελληνικής αποστολής εκτός από την ΕΛΠΑ στηρίζουν η CTS – Customized Transport Services (μεταφορική εταιρεία), το enduro.gr (Internet), η εταιρεία ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ (Κράνη NOLAN) και η εταιρεία MOTO MARKET (μπουφάν enduro ACERBIS και λιπαντικά MOTOREX).