Η σειρά των ετήσιων οδηγών “Ταξίδια στην Άλλη Ελλάδα” εδώ και 7 χρόνια συντροφεύει μοτοσυκλετιστές και μη, στις ανά την Ελλάδα εξορμήσεις τους.

Οι οδηγοί γράφονται βιωµατικά από ταξιδιωτικούς συντάκτες, οι οποίοι περιηγούνται την ελληνική επικράτεια εδώ και 30 χρόνια µε πάθος και αγάπη για την άγνωστη Ελλάδα.

Αποτελούν ένα πραγματικό εργαλείο ταξιδιού, είτε σαν μια “πολύχρωμη” πηγή πληροφόρησης είτε απλά ως ένα ερεθιστικό ανάγνωσμα.

Οι 240 σελίδες του κάθε τόμου περιλαμβάνουν 12-13 εκπληκτικές διαδρομές σε γνωστούς και άγνωστους προορισμούς σε Ήπειρο, Μακεδονία, Στερεά, Πελοπόννησο, Βόρειο Αιγαίο και Κυκλάδες.
Υποστηρίζονται από τους εξαιρετικούς χάρτες της “Ανάβασης”, χρηστικές πληροφορίες, σκαριφήµατα και εντυπωσιακές, συχνά αδημοσίευτες φωτογραφίες. Είναι με λίγα λόγια, το κλειδί στη μίζα για τον δραστήριο αναγνώστη, ή απλά ένα ζωντανό παράθυρο για τον πιο ράθυμο.

Ο 7ος τόμος, δημιούργημα του γνωστού πλέον στους Έλληνες ταξιδιώτες Άγγελου Σινάνη, θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2005 και περιλαμβάνει άρθρα για τα Κύθηρα, την Ελαφόνησο, την Θάσο, το Πόρτο Χέλι (Κοιλάδα – Κρανίδι), το Ναύπλιο, την Σπάρτη με το Μουσείο Ελιάς & Λαδιού, Καρδίτσα (Λίμνη Πλαστήρα & Άγραφα από χώμα), την Ανατολική Αργιθέα, την Δυτική Αργιθέα, την Δροσοπηγή – Νυμφαίο, καθώς και διαδρομές σε:
Ασπροπόταμος – Πολυθέα – Κρανιά – Παλιοχώρι,
Ευρυτανία (Επινιανά – Άγραφα – Παραμερίτα – Μάραθος),
Αιτωλοακαρνανία – Επαρχία Ναυπάκτου 2ο μέρος,
Γράμμος (Κεφαλοχώρι-Πλαγιά-Επταχώρι-Χρυσή-Αρένες),
Δελβινάκι-Πωγωνιανή-Δολό-Δρυμάδες (με ειδικό αφιέρωμα στα Πολυφωνικά Τραγούδια),
Καταρράκτης- Πράμαντα-Μελισσουργοί.

Για κάθε άρθρο παρατίθεται αναλυτική βιβλιογραφία.

Η συγκεκριμένη έκδοση της εταιρείας Highsiding (Ταξίδια στην άλλη Ελλάδα, τόμος 7) θα κυκλοφορήσει ως ένθετο στο τεύχος 125 του Νο. 1 περιοδικού μοτοσυκλέτας και δράσης”0-300″ (κυκλοφορία 14/7/05) και κατόπιν θα πωλείται ξεχωριστά σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.