ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
The Fuoristrada Co

Η NILS είναι μία εταιρία λιπαντικών με 40 χρόνια εμπειρία στην εξέλιξη  προιόντων που ανταποκρίνονται σε ειδικές συνθήκες. Από το 1971 εξελίσει και παράγει λιπαντικά υψηλής απόδοσης αλλά και συστήματα λίπανσης για την βιομηχανία, για χωματουργικά μηχανήματα, τη γεωργία, την βιομηχανία τροφίμου, για μηχανολογικές εγκαταστάσεις αλλά και για μοτοσικλέτες.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μία παγκόσμια τεχνογνωσία αλλά και μία βαθιά ριζωμένη ευαισθησία για το περιβάλλον που της επιτρέπουν να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες που κυμαίνονται από τις πιο απλές εφαρμογές έως τις πιο σύνθετες όπως η διαχείριση υγρών προγραμμάτων (όπως σε βιομηχανικές μονάδες όπου ο πελάτης αναθέτει στην NILS την πλήρη και αποτελεσματική διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων λίπανσης των εγκαταστάσεων του).

Το σημείο το οποίο κάνει την NILS να ξεχωρίζει είναι η ευελιξία θεωρώντας  το εργαστήριο R&D ώς ένα μέσο το οποίο επιτρέπει να δημιουργεί εξατομικευμένα προιόντα ανάλογα με την εφαρμογή και τις απαιτήσεις της.

Όσον αφορά την γκάμα λιπαντικών μοτοσικλέτας η NILS σχεδιάζει και εξελίσσει τα προιόντα της μέσα από τους αγώνες και τις αγωνιστικές ομάδες των οποίων είναι τεχνικός χορηγός:

Τα κορυφαία λιπαντικά της NILS  μπορείτε να τα βρείτε στην ‘The Fuoristrada Co.’ , στο Riders’ Shop, στο Worksbike και φυσικά στο Emporio CARRER.

‘The FUORISTRADA Co.’.
Ν. Δημητρακοπούλου 29, 117 42, AΘΗΝΑ
Tηλ: 210 9211877

Kατάλογος προιόντων NILS, τιμοκατάλογος λιανικής NILS