ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΣΑΜΕ, που έλαβαν χώρα στις 7/5/2006, αμέσως μετά τον αγώνα ENDURO των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, οι επικρατέστεροι απο τους υποψήφιους συγκεντρώθηκαν στις 16/5/2006 και μετά από ψηφοφορία, το νέο Δ.Σ. συγκρωτήθηκε σε ΣΩΜΑ μετην παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βόλης Ιωάννης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σιαφαρίκας Βασίλειος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καραγιάννης Νικόλαος
ΤΑΜΙΑΣ: Κόκκινος Δημήτριος
ΜΕΛΟΣ: Χελιώτης Δημήτριος
Α’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Πρίμος Μιχάλης
Β’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Σκαρής Φώτης

Σε ένα κλίμα ζεστό και πολύ φιλικό (που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε τα γεγονότα των Τρικάλων) εκτιμήθηκε η μέχρι τώρα κατάσταση και συζητήθηκε η νέα πορεία του ΣΑΜΕ.

Με γνώμονα το κοινό καλό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, αποφασίστηκε η άμεση δραστηριοποίηση των μελών προς δυο (2) κατευθύνσεις.

α) Την βοήθεια και συμπαράσταση προς τους διοργανωτές για ασφαλέστερους και αρτιότερους αγώνες.
β) Την βοήθεια προς τους αγωνιζόμενους ώστε να εναρμονιστούν με τους κανονισμούς του ENDURO και την έννοια του αθλητισμού.

Ως εκ τούτου ειναι σαφές ότι, ο ΣΑΜΕ δεν αντιπαλεύει τους διοργανωτές, δεν εκδικάζει διαφορές, δεν ανταγωνίζεται κ.ο.κ., αλλά προτίνει – συμβουλεύει και σαφώς παρεμβαίνει δυναμικά ιδιαίτερα σε ότι αφορά θέματα ασφάλειας των αγωνιζομένων και της ισότιμης αντιμετώπισης τους.

Ο ΣΑΜΕ ενδιαφέρεται για την πρόοδο και την ευημερία του Σπορ και για το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ENDURO.

Εκδηλώσεις που θα συσπειρώσουν περαιτέρω και θα βοηθήσουν στην άνοδο και την ευημερία του σπορ είναι μέσα στα βραχυπρόθεσμα σχέδια του ΣΑΜΕ, όπως και η προσπάθεια να βρεθούν τρόποι οικονομικής ανακούφισης των αγωνιζομένων.

Συμπληρώνουμε λίστα με όλες τις επιχειρήσεις που θα προσφέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, τόσο στην εμπορία όσο και στην παροχή υπηρεσιών, σχετικές με τη μοτοσυκλέτα και όχι μόνο!

Ετοιμάζουμε το έδαφος για διάφορες εκδηλώσεις.

Περιμενουμε τις ιδέες σας για οτιδήποτε φρέσκο σχετικό με τους αγώνες ENDURO στην ηλεκτρονική διεύθυνση same@enduro.gr και στα τηλέφωνα 6944255364 και fax 2102130007.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΕ.
ΚΑΝΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.
ΓΙΝΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ!!!