ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Motor & Nature

Το παίγνιο αρχίζει! Εδώ γιατρός, εκεί γιατρός, που είναι ο γιατρός;

Μήνας Μάρτης καλοκαιρινός και όχι γδάρτης όπως τον περιμέναμε.
Δεκαπέντε μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Λαυρίου για το Attika Enduro Cup 07 και τα ιατρικά έντυπα μπερδεύουν όσο και κουράζουν τους αναβάτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερους αγώνες του θεσμού. Κουράγιο παιδιά κάθε αρχή και δύσκολη. Ο αθλητισμός απαιτεί θυσίες. Πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα βάση δεδομένων για την Αθλητική Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας. Εν τάχει να επαναλάβουμε τις απαιτήσεις σε ιατρικό έντυπο υλικό:

Κατεβάζουμε το ιατρικό έντυπο από τις πληροφορίες (info) στο site www.attika-enduro.gr.
Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας ευκρινώς.
Επισκεπτόμαστε τον ιατρό της αρεσκείας μας (ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου αδιάφορο).
Ζητάμε από τους ιατρούς να σφραγίζουν και υπογράφουν τις ανάλογες θέσεις του εντύπου.
Επισυνάπτουμε απαραίτητα το καρδιογράφημα και την ακτινογραφία θώρακος (και το τεστ κοπώσεως οι άνω των 40).
Τρεις φωτογραφίες ταυτότητος.
Ακολουθεί η αποστολή των ιατρικών εντύπων σε Αθλητικό Σωματείο της αρεσκείας σας. Για την εγγραφή στο Αττικό Αθλητικό Σωματείο απευθύνεστε στην γραμματεία από τις 11.00 έως 17.00 στο τηλ.2109576171, fax.9576963.

Η έναρξη των συμμετοχών για τον πρώτο αγώνα θα αρχίσει την Δευτέρα 5 Μαρτίου ημέρα που θα ανακοινωθεί και ο ειδικός κανονισμός του αγώνα και θα διαρκέσουν έως την Δευτέρα 12 Μαρτίου.

Attika News
-Ένας νέος χορηγός επικοινωνίας έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες περιοδικό MOTO και ιστοσελίδα enduro.gr, από το χώρου του ραδιόφωνου αυτή τη φορά, ο πολύς σε ακροαματικότητα BEST 92.6. Συχνότατα ραδιοφωνικά spots θα αναγγέλλουν τους αγώνες στο φιλοθεάμον κοινό και παραγωγοί του σταθμού θα παίζουν μουσική στις ειδικές διαδρομές για την ψυχαγωγία των θεατών.

-Ο νικητής του Attika Cup 07 θα κερδίσει μια συμμετοχή στο Red Bull Erzberg Rodeo 08 στην Αυστρία.

-Μια νέα κατηγορία θα προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για το Attika Enduro Cup 07 με την ονομασία ΕΤ (Enduro Tour) . Στην κατηγορία αυτή θα συμμετέχουν αναβάτες χωρίς ηλικιακά όρια και ανεξαρτήτου κυβισμού μοτοσικλέτας για έναν γύρο μόνο με χαλαρότερους χρόνους διαδρομής και βαθμολογία-έπαθλα εκτός γενικής κυπέλλου. Για την συγκεκριμένη κατηγορία το δικαίωμα συμμετοχής ορίστηκε στα 45 ευρώ ενώ και οι υπόλοιπες κατηγορίες υπέστησαν μια μικρή μείωση, στα 60 ευρώ από 65 του 2006.

-Οι αναβάτες της κατηγορίας champion θα έχουν σφιχτότερους χρόνους διαδρομής από τους συναθλητές τους.

-Τα ΧΤΧ (Χωμάτινα Ταξίδια Χαράς) θα δοκιμαστούν σε μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα «παρακολούθηση αγώνα enduro με μεγάλο on/off», stay tuned.

Ραντεβού στο βουνό λοιπόν όλοι στις 18 Μαρτίου σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί με προσεχές δελτίο τύπου.