ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM SEE

Τώρα η KTM προσφέρει διαθέτει όλες τις πληροφορίες για τα τελευταία Motocross μοντέλα της, άμεσα μέσω μιας νέας ψηφιακής πλατφόρμας.

Η KTM, η Αυστριακή εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών είναι ‘Ready to Race’ και στην επικοινωνία. Για πρώτη φορά, η KTM παρουσίασε όλες τις πληροφορίες για τα τελευταίας γενιάς Motocross μοντέλα της ψηφιακά στο web αλλά και σε iPad Application που διατίθεται στο Apple AppStore.

Και οι δύο εφαρμογές προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος πληροφοριών σε σχέση με το παρελθόν, χρησιμοποιώντας την κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία. Μαζί με τις κλασσικές πληροφορίες όπως η περιγραφή των προϊόντων, εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά, η ψηφιακή μπροσούρα προσφέρει ελκυστικό multimedia περιεχόμενο. Σε αντίθεση με τον standard έντυπο φάκελο, η ψηφιακή παρουσίαση και το Application δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα για διαδραστικά στοιχεία όπως η 2-D πλοήγηση, πληροφορίες για τη γενιά των MX 2013 και με τη χρήση εξαιρετικών λειτουργιών όπως η 360° View και η Model Strip επιτρέπουν στο χρήστη να «βυθιστεί» στον συναρπαστικό κόσμο του Motocross. Ο ψηφιακός φάκελος επίσης, προσφέρει σε όσους τον επισκέπτονται wallpapers και motorsport videos. Η εφαρμογή MX όχι μόνον έχει χώρο για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και την εξέλιξη των μοτοσυκλετών, δίνει επίσης τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε πληροφορίες μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και άλλα.

Ο ψηφιακός φάκελος και η εφαρμογή είναι άμεσα διαθέσιμα στα Γερμανικά, τα Αγγλικά, τα Ιταλικά, τα Ισπανικά, τα Γαλλικά και τα Ολλανδικά. Όλες οι νέες γενιές Motocross μοντέλων θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους web browsers και στα Apple iPad.

Μαζί με την συναρπαστική, εύχρηστη εφαρμογή, στο δίκτυο των επίσημων διανομέων KTM υπάρχει διαθέσιμη και η κλασσική έντυπη μορφή πληροφοριών και τα πόστερ.

Έκδοση Web, εφαρμογή Apple AppStore