Μιας και πολλοί μας ρωτούν για το final test (έκτη ημέρα ISDE 2008) καλό θα ήταν να σας ενημερώσουμε για το τι ακριβώς θα συμβεί.

 

Πότε γίνεται;
To Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 (ξεκινά το πρώτο σκέλος).

 

Πως θα αγωνιστούν οι αθλητές;
Οι αθλητές χωρίζονται σε γκρουπ των 20 ή 25 αθλητών και αγωνίζονται σε ένα σκέλος στην πίστα motocross (αυτοκινητοδρόμιο Σερρών), διάρκειας 15 λεπτών συν ένα γύρο. Τα σκέλη απαρτίζονται από τους αθλητές βάση γενικής και ξεκινούν αντίστροφα. Οι πρωτοκλασσάτοι αθλητές θα αγωνιστούν τελευταίοι, δηλαδή.

 

Που γίνεται;
Στην νέα πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Υπάρχουν καφετέριες για καφέ, αναψυκτικά, φαγητό και τουαλέτες για τους θεατές.

 

Η απονομή;
Η απονομή θα γίνει την ίδια ημέρα στις 20:00 στον (νέο) ξενοδοχείο Ελπίδα.

 

Τι κόστος έχει το εισιτήριο;
Κοστίζει 15 ευρώ αλλά αν έχετε προμηθευτεί εισιτήριο τις προηγούμενες ημέρες δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσετε. Απαραίτητη προυπόθεση να έχετε κρατήσει το μπλε βραχιολάκι. Είσοδος για παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

 

Τι να πάρω μαζί μου;
Ο ήλιος καίει αυτές τις ημέρες στις Σέρρες οπότε λίγο προστασία δεν έβλαψε κανέναν. Καπέλο, αντιηλιακό, νερό είναι καλοί σύμμαχοι. Επίσης φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα γιατί το θέαμα είναι μοναδικό. Τέλος Ελληνικές σημαίες για να υποστηρίξουμε τους Έλληνες αθλητές, κόρνες και ότι άλλο κάνει πολύ θόρυβο!