ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΤΤΙΚΟ ΑΣΕΑΔ

Αθήνα 15/03/2012

Το ΑΤΤΙΚΟ ΑΣΑΕΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει με την παρούσα επιστολή όλους τους αθλητές του, που με την συμμετοχή τους και κυρίως τις διακρίσεις τους στα εθνικά πρωταθλήματα του enduro και του motocross, ανέβασαν το ΑΤΤΙΚΟ στην κορυφή της βαθμολογίας και το έστεψαν πρωταθλητή για το 2011 μεταξύ των αθλητικών σωματείων της ΑΜΟΤΟΕ.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν και συγκέντρωσαν συνολικά 695 βαθμούς τοποθετώντας το ΑΤΤΙΚΟ στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης είναι κατά σειρά βαθμών οι:

Βαγγελάκος Δημήτρης
Καράμπελας Κίμων
Μανωλίδης Γιώργος
Αυγέρης Αθανάσιος

Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Αισθανόμαστε να ευχαριστήσουμε και όλους όσους βοήθησαν τους αθλητές μας την περασμένη χρονιά, χορηγώντας τους ή βοηθώντας τους καθ’όποιον τρόπο.

Θα ξεχωρίσουμε την Yamaha Ελλάς και τον Μυτιληνάκη Ιωάννη, καθώς και την Extra Products του Χρήστου Τασούλη. Επίσης το GRC Power Factory και τον Γαλάτη Γιώργο και την Husqvarna Ελλάς.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Κολιγλιάτη Γιάννη, όπου μέσω της αγωνιστικής του ομάδας έδωσε τις παροχές στους δύο από τους διακριθέντες αθλητές μας Βαγγελάκο Δημήτρη και Καράμπελα Κίμωνα. Και συνεχίζει και φέτος δίνοντας στην ευκαιρία σε έναν νέο οδηγό σαν τον Κίμωνα να αγωνιστεί σε σειρά αγώνων του Παγκοσμίου.

Για την τρέχουσα χρονιά δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους αθλητές που μας τιμούνε με την επιλογή τους, όσο και να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις οι οποίες θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα αθλούμενα μέλη του σωματείου μας, ενεργά και μη.

Ακόμα οι αθλητές μας θα έχουν εκπτώσεις και παροχές σε αγωνιστικά είδη και άλλα σχετικά και θα ενημερωθούν λίαν συντόμως.

Πιστεύουμε ότι σε περιόδους σαν και αυτή που διανύουμε- υπερισχνών αγελάδων- είναι ευκαιρία να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον, το οποίο προμηνύεται δύσκολο για αθλήματα στα οποία χρειάζεται σοβαρή ιδιωτική εκταμίευση για να ακολουθηθούν σε κάθε επίπεδο, πρωταθληματικό ή ερασιτεχνικό. Εδώ βρίσκεται και η πρόκληση για μας στο ΑΤΤΙΚΟ, αφενός δηλαδή στο να διατηρήσουμε ενεργούς τους σημερινούς μας αθλητές και αφετέρου να προσελκύσουμε νέους, παρέχοντας τους από την αρχή τις βοήθειες που χρειάζονται.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας εν όψη και της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Το Δ.Σ. του ΑΤΤΙΚΟ ΑΣΑΕΔ