Μια από της κορυφαίες ομάδες του παγκοσμίου Freestyle Motocross θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σ.Ε.Φ. για να μας κόψει την ανάσα με τα άκρως θεαματικά τους εναέρια κόλπα. Το θέαμα είναι εγγυημένο, με τους διοργανωτές να επιφυλάσσουν κι άλλες εκπλήξεις για το κοινό.

Το FMX (freestyle motocross) είναι παγκοσμίως διάσημο και σίγουρα όλοι έχουν δει στην τηλεόραση φοβερά κόλπα να πραγματοποιούνται. Μια ζωντανή γεύση παίρνουμε κάθε χρόνο στο Athens Supercross αλλά σε ένα αποκλειστικά FMX Show, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι ράμπες είναι περισσότερες και πολύ μεγαλύτερες δίνοντας περισσότερο ύψος αλλά και μήκος σε κάθε άλμα των αναβατών, γεγονός που κάνει τα άλματα θεαματικότερα και δίνει μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές των αναβατών.

Αναμφισβήτητα μιλάμε για το μεγαλύτερο Show στον ελληνικό μηχανοκίνητο χώρο, και μια από τις τρεις σημαντικότερες διοργανώσεις μαζί με το Athens Supercross και φυσικά το Rally Acropolis. Οι διοργανωτές πραγματοποίησαν μια συνέντευξη τύπου που δεν την έχουμε ξαναδεί σε event μοτοσικλέτας, γεγονός που υποδηλώνει τον επαγγελματισμό, την σοβαρότητα και την διάθεση να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό Show. Κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους για τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν για το κοινό, θέλοντας έτσι να δημιουργήσουν μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Ένα όμως είναι σίγουρο, θα υπάρξει μια μορφή διαγωνισμού αλμάτων, όπου απαιτείται η συμμετοχή του κόσμου και όπως πάνε τα πράγματα, ο κόσμος θα είναι πολύς

Ραντεβού λοιπόν στο 2ο Athens Freestyle Motocross.