Τρεις αγωνιστικές ομάδες και τρεις εργοστασιακοί αναβάτες για την Aprilia.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αυξανόμενο αίτημα για μοτοσυκλέτες Aprilia SXV από διάφορους ομάδες και πρωταγωνιστές αναβάτες του Supermotard, η Aprilia ξανά – προγραμματίζει την παρουσία της στις σημαντικότερες διοργανώσεις. Τρεις επίσημες ομάδες αναμένονται για το έτος 2008: η Factory Aprilia, το DRC Aprilia Off Road Team και το H2O Aprilia Off Road Team. Τρεις επίσημους αναβάτες επίσης: Thierry Van Den Bosch (Factory Aprilia), Ivan Lazzarini (DRC Aprilia Off Road Team) και Christian Iddon (H2O Aprilia Off Road Team). Ο Massimo Beltrami υπέγραψε επίσης για το DRC Aprilia Off Road Team μαζί με Lazzarini, ενώ ο δεύτερος αναβάτης δίπλα στον Iddon για το H2O Aprilia Off Road Team είναι ο Luka Minutilli. Όλοι τους θα οδηγήσουν μια Replica SXV στο ίδιο επίπεδο διαμόρφωσης και ανάπτυξης αντίστοιχης της επίσημης ομάδας του εργοστασίου.

Οι κινήσεις που έχουν γίνει από την Aprilia Off Road Team στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supermoto 2008, καθώς προετοιμάζονται με ένα νέο προτέρημα. Μετά τους τέσσερις διεθνείς τίτλους που έχει κερδίσει η Aprilia (το 2004 με τον Jerome Giraudo, το 2006 με Thierry Van den Bosch και κατασκευαστών το SXV του 4.5 και το 2007 κατασκευαστών με το SXV 5.5), οι v-twin μοτοσυκλέτες από το Noale κατέδειξαν να είναι τέτοια όπλα επιτυχίας, έτσι πολλοί κορυφαίοι ομάδες και αναβάτες τις επέλεξαν για το 2008.

Το lineup της Aprilia στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supermot σε Aprilia SXV 4.5s στην S1 κατηγορία θα είναι ο Thierry Van Den Bosch και ο Ivan Lazzarini και οδηγώντας μια Aprilia SXV 5.5s S2 θα είναι ο Christian Iddon, ο Massimo Beltrami, και ο Luka Minutilli.

Aprilia Van den Bosch Replica