ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
BETA FUORISTRADA

Αθήνα 14 Ιουλίου 2014

Δύο Beta με τους Ανδρέα Παραγιό και Χάρη Αλεξόπουλο και την υποστήριξη της ‘The FUORISTRADA Co.’ , θα συμμετέχουν στο Romaniacs  του 2014.

Ο Ανδρέας Παραγιός θα συμμετέχει με την ολοκαίνουργια Beta RR350  της ΝORTH STAR  στην κατηγορία SILVER-TEAM μαζί με τον Πέτρο Ζάχο.

Ο Χάρης Αλεξόπουλος με την προσωπική του Beta RR300, θα συμμετέχει τελικά στην κατηγορία BRONZE-SINGLE ενώ η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη μέχρι τη τελευταία ημέρα αφού ένας τραυματισμός μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα (κάταγμα κερκίδας δεξιού χεριού) δυσκόλεψε την προετοιμασία του. Τελικά ο Χάρης χωρίς να έχει αναρρώσει πλήρως αποφάσισε να κάνει το ταξίδι μέχρι το Sibiu.

H ‘The FUORISTRADA Co.’ θα παρέχει την κάλυψη ανταλλακτικών και τα λιπαντικά NILS στους δύο αναβάτες ενώ την τεχνική, και όχι μόνο υποστήριξη των δύο αναβατών θα αναλάβουν ο Θανάσης Παπαθανασίου της NORTH STAR και ο Θόδωρος ‘Teddy’ Αντωνιάδης της FUORISTRADA που ήδη βρίσκονται μαζί τους στο Sibiu.

Eμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και κυρίως ασφαλή τερματισμό τόσο στους αναβάτες της Beta όσο και στους υπόλοιπους Έλληνες αναβάτες που συμμετέχουν στο ROMANIACS 2014.

beta-rom