Δυνατές μάχες και πολλές πτώσεις, ευτυχώς ανώδυνες, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα Scramble που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Λέσχη Μοτοσικλέτας Ζαρού (ΛΕ.ΜΟ.ΖΑ.), την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Ο αγώνας, που ήταν φιλικός, πραγματοποιήθηκε σε μια πολύ όμορφα σχεδιασμένη διαδρομή στην περιοχή του φράγματος της Φανερωμένης. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος, κύριος λόγος των πολλών πτώσεων, παρόλα αυτά άρεσε ιδιαίτερα και στους 60 αγωνιζόμενους που πήραν μέρος.

Ο καιρός ήταν καλός και οι δεκάδες θεατές που κατάκλεισαν τα υψώματα γύρο από τη διαδρομή από νωρίς, ευχαριστήθηκαν πλούσιο θέαμα. Στο τέλος του αγώνα μέλη της Λέσχης 4×4 Ηρακλείου, έκαναν μία «μίνι» επίδειξη προσφέροντας και αυτοί ξεχωριστό θέαμα.

Θεαματικός και γρήγορος ο Γιώργος Τζωρτζινάκης επικράτησε στη Β4
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και στην κατηγορία Α1 (μοτ. δίχρονες έως 200cc), νικητής αναδείχτηκε ο Τζιώτης, 2ος ήταν ο Τσαγκάρης και 3ος ο Νικολαράκης και οι τρεις με ΚΤΜ125, συμπληρώνοντας 26 γύρους.

Στην κατηγορία Α2 (μοτ. δίχρονες από 201cc και άνω), επικράτησε ο Παπαδομανωλάκης με YZ250 και 25 γύρους, 2ος ακολούθησε ο Αραμπατζής με ίδια μοτοσικλέτα συμπληρώνοντας 24 γύρους και 3ος τερμάτισε ο Χαλκιαδάκης με ΚΤΜ250 και 23 γύρους.

Στη Β3 (μοτ. τετράχρονες έως 350cc), επικράτησε ο Καριωτάκης με RMZ250, 2ος ήταν ο Ροβυθάκης με YZF250 και 3ος ο Καντηφεδάκης με KXF250, και οι τρεις συμπληρώνοντας 25 γύρους.

Τη μάχη της Β3 κέρδισε ο Γιάννης Καριωτάκης
Στη Β4 (μοτ. τετράχρονες από 351cc και άνω), νικητής ήταν ο Τζωρτζινάκης με ΚΤΜ525 και 26 γύρους, 2ος ο Κάργατζης με Husqvarna450 συμπληρώνοντας 25 γύρους και 3ος ο Μακαρουνάκης με CRF450 και 24 γύρους.

Στο τέλος του αγώνα και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δεν έλειψαν βέβαια και τα παράπονα από δυο – τρεις αγωνιζόμενους, που αμφισβητούσαν την κατάταξη, όμως στο τέλος όλα έληξαν καλώς.

Χορηγοί του αγώνα ήταν το “HELL IN STORE 005 – ΚΟΡΝΗΛΑΚΗΣ” στο Ηράκλειο, το “TECHNO MOTO – ΚΑΝΤΗΦΕΔΑΚΗΣ” στα Μάλλια και το “MOTO – ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ” στο Ηράκλειο και στις Μοίρες. Αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Κρητικών αγώνων, Cretan Racing News www.crn.gr