ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥ.ΜΗ.Χ.

Μετά από τέσσερα χρόνια, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Νέα Μονή ο φιλικός αγώνας scramble. Τον αγώνα διοργάνωσε η ΣΥ. ΜΗ.Χ. με τη βοήθεια της ΠΟΜ. Η διαδρομή 5 περίπου χιλιομέτρων ήταν λασπώδες και πετρώδες. Οι αγωνιζόμενοι ήταν 63 από τους οποίους οι 45 ήταν μοτοσικλέτες, οι 9 ATV και οι υπόλοιποι 9 junior. Την διοργάνωση παρακολούθησαν περίπου 600 θεατές. Ο αγώνας ήταν τέλειος από όλες τις απόψεις, τα σχόλια αγωνιζόμενων και θεατών ήταν θετικά.

Στην Α1 κατηγόρια πρώτος τερμάτισε ο Πατελίδας Μανώλης με ΤΜ ακολούθησε ο Ζερβός Θοδωρής με δύο λεπτά διαφορά με kawasaki και την τριάδα συμπλήρωσε ο Κοντός Γιώργος με ΤΜ.

Στην Α2 κατηγορία πρώτος τερμάτισε ο Φούρναρης Θοδωρής με Yamaha στη δεύτερη θέση με διαφορά ενός γύρου ο Καμπούρης Άκης με kawasaki και στην τρίτη θέση ο αδελφός του Καμπούρης Τάκης με kawasaki.

Στην Β3 με δύο σκασμένα λάστιχα πρώτος τερμάτισε ο Ροζάκης Λεωνίδας και ήταν ο πρώτος που πήρε την καρό σημαία του αγώνα, στη δεύτερη θέση με διαφορά ενός λεπτού ο Λαγούδης Βαλάντης με kawasaki και την τρίτη θέση πήρε ο οδηγός από τη Μυτιλήνη Κιντάκας Παναγιώτης με ΚΤΜ.

Στη Β4 πρώτος τερμάτησε ο Δημόπουλος Γιώργος με Honda δεύτερος με δύο λεπτά διαφορά ο Κάρδαρης Τάσος με Kawasaki και την τριάδα συμπλήρωσε ο Τιτιρέκης Λευτέρης με ΚΤΜ από Μυτιλήνη και τέταρτος ο ξενυχτισμένος πρόεδρος του ΣΥ.ΜΗ.Χ Γεωργούλης Στρατής.

Στην κατηγορία ATV ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος όπως και στο junior. Το θέαμα ήταν αρκετά εντιπωσιακό σε όλα τα σκέλη του αγώνα.

Ραντεβού στον επόμενο αγώνα !!!
ΣΥ.ΜΗ.Χ.