Κύριε Γιάννη Αθανασόπουλε, ποια είναι τα συμπεράσματα που βγάλατε από την εκδήλωση του διήμερου test ride;
“Αυτό το κάνουμε για δεύτερη φορά. Δεν το κάνουμε για να φανεί ότι είναι μόνο ένα test ride στο βουνό με κάποια συγκεκριμένα μηχανάκια. Εμείς ελπίζουμε στην συλλογική προβολή αυτού του θέματος, δηλαδή το κάνουμε για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει την μοτοσυκλέτα και για διαφημιστικούς λόγους. Όπως και το περσινό, που έγινε για πρώτη φορά, ο ειδικός τύπος είχε αναφερθεί εκτεταμένα στο γεγονός, αφιερώνοντας αρκετό χώρο στην ύλη του. Στους υποψήφιους καταναλωτές δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα προϊόν, σε πραγματικές συνθήκες. Αυτή η δυνατότητα δίνεται και σε εμάς τους ίδιους, από εμένα μέχρι τους αναβάτες μας, μαθαίνοντας και συγκρίνοντας τα περσινά μοντέλα.”

Το διήμερο test ride έχει αντίκτυπο στην εταιρία σας;
“Ναι, υπήρξαν πελάτες που ήρθαν ή πήραν τηλέφωνο την επόμενη ημέρα. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχει άμεσο αντίκτυπο στον καταναλωτή. Βέβαια μας προβλημάτισε, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο καιρός ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας. Για αυτό, εγώ προσανατολίζομαι την επόμενη χρονιά να κάνουμε το test ride στην Αθήνα. Κάνοντας 200 χιλιόμετρα για να φτάσει κανείς και να βρέχει είναι ένα θέμα. Εάν γίνει σε κάποιο μέρος στην Αθήνα, θα μπορεί να είναι κοντά και να μην σκέφτεται για τον καιρό και την απόσταση. Πιστεύω ότι θα έχει πιο πολύ προσέλευση κόσμου.”

Πόσες συμμετοχές υπήρξαν;
“Συνολικά είχαν δηλώσει περίπου 350 άτομα, αλλά ο άσχημος καιρός άφησε πολλούς σπίτι. Από αυτούς που είχαν δήλωση συμμετοχή, οδήγησαν 180 άτομα, συν περίπου 30 άτομα εκτός της λίστας. Το ότι οδήγησαν πάνω από διακόσια άτομα τις μοτοσυκλέτες είναι θετικό. Επιπλέον πολλοί από αυτούς δεν ήταν κάτοχοι KTM ή Husqvarna.
Συνολικά πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση, η οποία δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να πραγματοποιηθεί, εάν δεν υπήρχε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό. Βοήθησαν παιδιά αφιλοκερδώς, επειδή αγαπούν και γουστάρουν αυτό που κάνουν. Εγώ δεν πιστεύω ότι η Honda ή Yamaha δεν έχουν τα μηχανάκια ή την όρεξη να το κάνουν. Το θέμα είναι ποιος το κάνει. Είναι πολύ η δουλειά. Ήμασταν εκεί επάνω από την Τετάρτη το βράδυ. Ο χώρος είναι ο καταλληλότερος για τέτοιου είδους εκδηλώσεων. Για τους δημοσιογράφους διοργανώθηκε εκεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, η παρουσίαση των νέων μοντέλων.
Ειλικρινά πιστεύω, για τον βαθιά συνειδητοποιημένο πραγματικό πελάτη, ο οποίος έχει πραγματικά προβληματισμούς το τι μοτοσυκλέτα να πάρει, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό το test ride. Η επιθυμία μου για του χρόνου, είναι να πούμε, εδώ είναι τα KTM και τα Husqvarna, αλλά και δίπλα μας οι υπόλοιπες μάρκες, έτσι ώστε να οδηγήσεις και να αποφασίζεις πιο είναι το καλύτερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να οργανωθή αυτή η εκδήλωση.”