ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO (4ος αγώνας)

Θέλετε να συμμετάσχετε σε αγώνα της ΑΜΟΤΟΕ; Η διαδικασία είναι πιο εύκολη απ’ ότι πιστεύεται. Διαβάστε για να μάθετε πληροφορίες.

Ειδικά για τον αγώνα της Λαμίας αναμένεται να υπάρξουν πολλές συμμετοχές καθώς ο αγώνας γίνεται σε καλή περιοχή με ένδοξο παρελθόν enduro. Σε αυτό βέβαια βοηθάει και η ΕΛΠΑ καθώς ο πρωταθληματικός αγώνας ο οποίος είχε προγραμματίσει για την ίδια ημερομηνία στη Λειβαδιά έχει αναβληθεί, χωρίς η ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑΜ να έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι σχετικό, πέντε ημέρες πριν τον αγώνα!

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Το αθλητικό σωματείο Λέσχη Δικυκλιστών Λαμίας (ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ) με αριθμό αναγνώρισης Φ.Μ. 49 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΕNDURO της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. διοργανώνει το <<1ο ENDURO ΛΑΜΙΑΣ>>
Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

Α) ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Μάγκας Δημήτριος
Μέλος: Μάγκα Ελένη
Μέλος: Παντελής Χρήστος
Πρόεδρος Αγωνοδικών: Κορέλης Στέλιος
Αγωνοδίκης: Στρογγυλός Παναγιώτης
Αγωνοδίκης: Ντούβας Δημήτριος
Παρατηρητής: Σιούλης Γιάννης
Αλυτάρχης: Κούγιας Ηλίας
Βοηθός Αλυτάρχη: Καλτσάς Σταύρος
Γραμματέας Αγώνα: Λάμπρου Έφη-Ευθυμίου Βάνα
Τεχνικός Έφορος: Θεοχαρόπουλος Μάκης
Έφορος Αποτελεσμάτων:
Ιατρός Αγώνα : Ιντερσαλόνικα

Β) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2006 στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 168 Km (κυκλική διαδρομή 56 Km. επί τρεις γύρους, με ουρά 9 χλμ, και τρεις ειδικές διαδρομές) Ο αγώνας έχει τέσσερα Σ.Ε.Χ. ανά γύρο και τρεις ειδικές ανά γύρο. Η μία ειδική είναι τύπου motocross η δεύτερη είναι special test και η Τρίτη είναι τύπου cross coutry.

Γ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν οι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από Τρίτη 26/9/2006 έως και Σάββατο 30/9/2006 και ώρες από 20:00 έως 22:30 στην γραμματεία του αγώνα που λειτουργεί στα γραφεία του σωματείου και στα τηλέφωνα :

22310-29000, 6937439539 Κούγιας Ηλίας

Η συμμετοχή στον αγώνα κοστίζει 40 Ευρώ.

Η εγγραφή των χορηγών των αθλητών στα επίσημα έγγραφα του αγώνα (συμμετοχές, αποτελέσματα κ.λ.π) θεωρείται διαφήμιση και κοστίζει 25 Ευρώ επιπλέον. Ο αγωνιζόμενος θα καταβάλλει το ποσόν της συμμετοχής στην γραμματεία του αγώνα, πριν από τον τεχνικό έλεγχο.

Δ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:
Ε1 : Δίχρονες έως 125cc και τετράχρονες έως 250cc
Ε2 : Δίχρονες από 126cc έως 250cc και τετράχρονες από 251cc έως 450cc
Ε3 : Δίχρονες από 251cc και άνω και τετράχρονες από 451cc και άνω
Τα χρώματα των αριθμών συμμετοχής είναι:
Κατηγορία Ε1 : Λευκό φόντο – μαύροι αριθμοί
Κατηγορία Ε2 : Κόκκινο φόντο – λευκοί αριθμοί
Κατηγορία Ε3 : Κίτρινο φόντο – μαύροι αριθμοί

Ε) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει στο Χαλκιοπούλειο κλειστό στάδιο στην είσοδο της Λαμίας το Σάββατο 30/9/2006 από ώρα 15:00 έως 21:00.
Στον τεχνικό έλεγχο πρέπει να προσκομίζονται απαραίτητα φωτοαντίγραφα των κάτωθι εγγράφων : α) άδεια οδηγήσεως μοτοσυκλέτας, β) άδεια κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας, και γ) η ασφάλιση της μοτοσυκλέτας.

Κατά τον τεχνικό έλεγχο θα ελέγχονται τα φρένα, τα ελαστικά, η λειτουργία των φώτων εμπρός και πίσω, καθώς και η εν γένει καλή κατάσταση και λειτουργία της μοτοσυκλέτας. Ελέγχεται επίσης η ύπαρξη του αριθμού κυκλοφορίας στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Επίσης στον τεχνικό έλεγχο μαζί με την μοτοσυκλέτα ελέγχεται και το κράνος του αθλητή και προσκομίζονται τα δοχεία ανεφοδιασμού τα οποία και παραμένουν φυλασσόμενα από τον οργανωτή, και τα οποία πρέπει να αναγράφουν οπωσδήποτε τον αριθμό συμμετοχής του αθλητή.

ΣΤ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η ενημέρωση των αθλητών θα γίνει μετά το τέλος του τεχνικού ελέγχου στις 22:00 στα γραφεία του εντευκτηρίου της ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ Κύπρου 15 & Αθηνών.

Ζ) ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 9:00π.μ.

Η) ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
Η τελετή απονομής επάθλων θα γίνει στο χώρο της αφετηρίας του αγώνα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων. Κύπελλα θα πάρουν οι 3 πρώτοι κάθε κατηγόριας και μετάλλια 4ος, 5ος, 6ος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μάγκας Δημήτρης
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κούγιας Ηλίας