Μια παρέα ανθρώπων με κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για την μοτοσικλέτα, κάθισαν σε ένα τραπέζι έχοντας σαν όνειρο την διεξαγωγή ενός Περιφερειακού Πρωταθλήματος, δεν ήταν άλλοι από τους ανθρώπους των μοτοσυκλετιστικών Ομίλων Δυτικής Μακεδονίας.

Μετά από πολλές συναντήσεις και άλλα τόσα προβλήματα το Όνειρο αυτό που στην αρχήν έμοιαζε ακατόρθωτο πήρε σάρκα και οστά και με την αμέριστη συμπαράσταση της Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στον νομό Καστοριάς στης 14.10.2007, με διοργανωτή τον Μ.Ο.Καστοριάς υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καστοριάς.

Ο 6ος και τελευταίος αγώνας του Περιφεριακού πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας της Α.Μ.Ο.Τ.Ο.Ε χαρακτηρίσθηκε από την άψογη διοργάνωση, το πλούσιο θέαμα σε μια ευχάριστα χαραγμένη πίστα και τις έντονες μονομαχίες ανάμεσα στους αγωνιζομένους οι οποίες κράτησαν αμείλικτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι όμορφες πίστες η μεγάλη συμμετοχή των αγωνιζομένων και η συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αγαπά και στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ήταν τα δυνατά σημεία του πρωταθλήματος.

Βασικότερο όλων όμως ήταν η επίτευξη του σκοπού για τον οποίο αγωνίσθηκαν όλοι οι άνθρωποι των Μοτασυκλετιστικών Ομίλων Δυτικής Μακεδονίας … η ανάδειξη νέων ταλέντων… ταλέντων που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με αξιώσεις, προερχόμενοι από ένα φυτώριο που δεν είναι άλλο από το φυτώριο του Περιφερικού Πρωταθλήματος της Δυτικής Μακεδονίας.

Ας γίνει λοιπόν αυτό το τοπικό Πρωτάθλημα η σημαία και για άλλες Περιφέρειες ώστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να αποκτήσει το κύρος και την αίγλη που του αξίζει. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους.

Κείμενο, φωτογραφίες: Νικολαίδης Β. Ηρακλής