Ένας από τους γρηγορότερους οδηγούς της κατηγορίας AMA Lites ο Broc Hepler, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που θα τον αναγκάσει να μην ακολουθήσει μια ακόμα χρονιά στο Supercross.

Για άλλη μια χρονιά ο κόσμος του motocross – supercross σοκάρεται από την ανακοίνωση της Yamaha ότι ο Broc Hepler είχε μια σοβαρή πτώση σε προπόνηση που του επέφερε διάσειση επτά λεπτών. Γρήγορα μεταφέρθηκε στην πλησιέστερη ιατρική μονάδα όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τώρα ο Hepler είναι καλά στην υγεία του και προσπαθεί να αναρρώσει από το ατύχημα του. Η διάσειση που έπαθε ήταν αρκετά σοβαρή(επτά λεπτά σε διάσειση είναι πολύς χρόνος) και προσπαθεί να επαναφέρει τις μυϊκές του κινήσεις σε κανονική λειτουργία.

Ο ίδιος δήλωσε:”Όταν συνήλθα είχα ένα μούδιασμα σε όλο μου το κορμί και δεν αισθανόμουν το δεξί μου πόδι. Τώρα δουλεύουν όλα καλά, αλλά πρέπει να δουλέψω με τον εγκέφαλό μου ώστε να αποκτήσω πλήρως όλες τις μυϊκές μου λειτουργίες. Η ισορροπία μου δεν είναι καλή και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο παραπάνω για να επανέλθει. Θα χάσω σίγουρα όλους τους αγώνες του Supercross Lites ανατολής αλλά πιστεύω να είμαι έτοιμος για το motocross το καλοκαίρι”.

Είναι μεγάλο κρίμα για τους αγώνες αυτή η απουσία. Ο Hepler τραυματίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε προπόνηση, με αποτέλεσμα να μην του δίδεται η ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τίτλο.