ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TRAIL RIDE – RAID 2007
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Tην Κυριακή 11 Μαρτίου 2007, θα πραγµατοποιηθεί ο 1ος αγώνας του Αττικού Κυπέλλου Trail Ride – Raid 2007 που διοργανώνει ο Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. βάσει του γενικού κανονισμού αγώνων, του Ε.Α.Κ. της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. στα πλαίσια της διεξαγωγής αγώνων κυπέλλου. Το Αττικό Κύπελλο Trail Ride – Raid 2007 αποτελείται από 4 αγώνες τύπου cross-country rallies βάσει κανονισμών FIM και πρόκειται για μονοήμερους αγώνες αντοχής με πλοήγηση βάσει ειδικού χρόνου και ειδικών διαδρομών. Το κύπελλο αποτελείται από 4 μονοήμερους αγώνες εντός Αττικής ή σε όμορους νομούς με μέγιστη διαδρομή 120 χλμ. Ο 1ος αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή του όρους Πατέρα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.00 το πρωί, από την Παραλία Ελευσίνας ενώ οι συµµετέχοντες θα τερµατίσουν στο σημείο εκκίνησης, όπου θα γίνει και η απονοµή. Η διαδροµή συνολικής απόστασης 100 χιλιοµέτρων, θα περάσει από όμορφες διαδρομές του όρους Πατέρας, θα φτάσει στον Κυθαιρώνα και θα επιστέψει στην Παραλία Ελευσίνας. ?ραία τοπία και εναλλαγές θέας αλλά και Πέτρα, Σκόνη!

Κατηγορίες
Α. Enduro έως και 450cc (FIM Cat 3: Super Production – 450cc)
Β. Open από 450 – 1200 cc (FIM Cat 3: Super Production – Open)

Ενηµέρωση Αναβατών
Η ενηµέρωση αναβατών είναι υποχρεωτική για όλους και θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 08:45 ακριβώς, στο χώρο της εκκίνησης (Παραλία Ελευσίνας). Κατά την διάρκεια της ενηµέρωσης οι συµµετέχοντες θα ενηµερωθούν µε ιδιαίτερες λεπτοµέρειες σχετικά µε την διαδροµή και τα ιδιαίτερα στοιχεία της. Παρακαλούνται όλοι οι συµµετέχοντες να είναι συνεπείς στην ώρα έναρξης της ενηµέρωσης.

Τεχνικός Έλεγχος
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2007 στο χώρο της εκκίνησης (Παραλία Ελευσίνας) από 07:45-08:45. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική µε τις µοτοσυκλέτες συµµετοχής τους.

ROADBOOK A4 – Ρολό
Η διανοµή του Roadbook θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου 2007 μετά τον Τεχνικό Έλεγχο. Κάθε συμμετέχων θα παραλαμβάνει το Roadbook με τη μορφή που έχει δηλώσει στο δελτίο συμμετοχής του αμέσως μετά τη διέλευσή του από τον Τεχνικό Έλεγχο. Παρακαλούµε τους συµµετέχοντες να δηλώσουν στο ?ελτίο Συµµετοχής τη µορφή Roadbook που επιθυµούν.

Προϋπόθεσης Συµµετοχής
Οι συµµετέχοντες πρέπει να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Οµοσπονδία Ελλάδας) και να διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα οδήγησης και ασφάλεια µοτοσικλέτας τα οποία πρέπει να παραδώσουν σε φωτοτυπία στη γραμματεία του αγώνα έως τη διέλευσή τους από τον Τεχνικό Έλεγχο, και επίσης να διαθέτουν πλήρη εξοπλισµό προστασίας αναβάτη και ελαστικά τύπου Enduro.

Δηλώσεις – Κόστος Συµµετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου έως Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007 σε ειδικό έντυπο και το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 40 ευρώ. Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής μόνο κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου και θα επιβαρύνεται με πρόστιμο 10 ευρώ. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με αποστολή του ειδικού εντύπου στο fax. 210-4943696 μαζί με την απόδειξη κατάθεσης του παράβολου συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (664-748324-42,ΜΑΡΚΕΣΙΝΗΣ)

Οι συµµετέχοντες του Trail Ride – Raid θα είναι ασφαλισµένοι για σωµατικές βλάβες – αστική ευθύνη από γνωστή ασφαλιστική εταιρεία. Τονίζουµε ότι οι συµµετέχοντες γνωρίζουν ότι ο αγώνας διεξάγεται σε ανοιχτούς δρόµους στην κυκλοφορία και οφείλουν να τηρούν τον ΚΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Τηλ.: 6946605067-6944186046 Fax : 210-4943696