ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Μ.Ο.Λ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Α.Μ.Ο.Λ. σε συνεργασία με τη ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ πραγματοποιήσανε τον 1ο αγώνα Κυπέλλου Enduro Βορείου Ελλάδος και του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας όπως προκηρύχθηκε από την Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε. στις 10 Απριλίου 2011.

Η διαδρομή του αγώνα αποτελούνταν από 3 γύρους των 35 χλμ και μια ειδική 3,4 χλμ που επαναλαμβανόταν 3 φορές.(2 γύροι και 2 περάσματα της ειδικής για την Ε hobby ).Ο ανοιξιάτικος καιρός με τους έντονους ανέμους ιδιαίτερα στο χώρο της ειδικής διαδρομής δυσκόλευε το έργο της διοργάνωσης κόβοντας κορδέλες και βγάζοντας τα σήματα και τους πάσσαλους. Στην απλή διαδρομή οι άνεμοι δεν ήταν αισθητοί πάρα μόνο στα ψηλά σημεία καθώς υπήρχαν υψομετρικές διακυμάνσεις με τη περισσότερη ώρα να βρίσκεσαι σε ρέμα η σε κάποια πλαγιά με δέντρα.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος εξήντα (60) αναβάτες εκ των οποίων οι εννιά (9) εγκατέλειψαν για διαφόρους λόγους. Οι τρεις (3) πρώτες θέσεις γενικής κατάταξης καταλήφθηκαν από αναβάτες της Ε champion με:

1ος) Παυλίδης Γιάννης – HUSQVARNA TE 250
2oς) Τράντζας Μιχάλης – HUSABERG FE 570
3ος) Μπένοβ Ντάνιελ – HUSQVARNA TE 450

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως έξης:
Ε1
1ος) Περιβόλης Χρήστος
2ος) Παπαγιάννης Γιάννης
3ος) Κουλουκάτσης Βασίλης
4ος) Καραβασίλης Ευριπίδης
5ος) Νάτσιος Αστέριος
6ος) Κουμαντσιώνης Δημήτρης

E2
1oς) Καραβασίλης Δημήτρης
2ος) Γερόπουλος Πέτρος
3ος) Τσιριμώκος Περικλής
4ος) Δημόπουλος Θωμάς
5ος) Τασχουνίδης Πολυχρόνης
6ος) Παχίδης Νίκος

E3 Εchampion
1ος) Κυρτσούδης Χρήστος
2ος) Κολοβός Γιάννης
3ος) Λίγγος Χρήστος
4ος) Ιορδανίδης Σταύρος
5ος) Διαμαντίδης Κων/νος
6ος) Μαργαρίτης Λευτέρης

Εchampion
1ος) Παυλίδης Γιάννης
2ος) Τράντζας Μιχάλης
3ος) Μπένοβ Ντάνιελ
4ος) Σάζος Χρήστος
5ος) Καμπουρίδης Γιώργος
6ος) Πασχαλίδης Μανώλης

Εhobby
1ος) Τσουμάνης Αλέξανδρος
2ος) Κοτσανίδης Σταύρος
3ος) Τζίτζιος Βασίλης
4ος) Μουστάκας Γιώργος

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναβάτες που πήραν μέρος στον αγώνα, τον Τάσο Σωτήριου (fnp.gr) για την κάλυψη του αγώνα ο οποίος θα μεταδοθεί το ερχόμενο Σαββάτο στις 3:15 μ.μ. στο κανάλι Europe1,το δασαρχείο Λαγκαδά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαγκαδά, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσ/νίκης, τον Δήμο Λαγκαδά, την Διοίκηση της τοπικής ομάδας Ηρακλή Χρυσαυγής για την παραχώρηση του γηπέδου, τους χορηγούς επικοινωνίας bikeit.gr, enduro.gr, motoextreme, motogr.tv, το dirtbike.gr για τα δώρα που πρόσφερε στους πρώτους των τριών κατηγόριων (Ε1, Ε2, Ε3) και την Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε. για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε δίνοντας μας τον πρώτο αγώνα.