Δελτίο τύπου 1ου αγώνα Enduro Sprint

Ο ΑΟΔΠ (Πάτρα) και η ΠΑΛΕΜΟΤ (Αίγιο), υπό την έγκριση της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑΜ, διοργανώνουν Επαθλο Enduro Sprint Δυτικής Ελλάδος. Οι αγωνιζόμενοι ξεκινούν ένας ένας την διαδρομή η οποία είναι κυκλική σηματοδοτημένη – κορδελιασμένη μήκους 2-5 χιλιομέτρων. Θα περιλαμβάνει ‘φλατ’ κομμάτια αλλά και enduro περάσματα τέτοιας δυσκολίας που να μπορούν να περάσουν οι μοτοσικλέτες όλων των κατηγοριών. Κάθε αγώνας θα περιλαμβάνει δύο σκέλη. Το άθροισμα του χρόνου σε κάθε σκέλος θα καθορίζει την κατάταξη του κάθε αγωνιζόμενου.

Ο πρώτος αγώνας του επάθλου διοργανώνεται από τον ΑΟΔΠ την Κυριακή 26/3 στο Αυτοκινητοδρόμιο Πατρών στην Χαλανδρίτσα. θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη σε κλειστή κορδελιασμένη διαδρομή μήκους δύο χιλιομέτρων . Στον αγώνα θα μπορούν να συμμετάσχουν οι κάτοχοι οποιουδήποτε είδους “χωμάτινης” μοτοσικλέτας σε έξι κατηγορίες. Κατοχή διπλώματος, ασφάλειας και πινακίδας όχι απαραίτητη, ύπαρξη προστατευτικού εξοπλισμού endouro και διάθεσης για εκτός δρόμου διασκέδαση και συναγωνισμό υποχρεωτική.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6977 449275 (Δώσης Γρηγόρης – Πρόεδρος ΑΟΔΠ) και 2610 341324 (Μικές Βασίλης – Αντιπρόεδρος), στην σελίδα του ΑΟΔΠ (www.aodp.gr), και στα γραφεία του ομίλου (Προύσης 73 & Ελλησπόντου) Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 20:00-24:00, ή με email στο info@aodp.gr. Αντίτιμο συμμετοχής 15 Ευρώ (οι μη κάτοχοι άδειας αγωνιζομένου θα χρειαστεί να εκδώσουν αυθημερόν ημερήσια άδεια έναντι του ποσού των 20 Ευρώ).