Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2012
1ος Αγώνας Βορειο-Ανατολική Αττική 11 Μαρτίου

Σε παλιά – καλά λημέρια!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2012 θα ανοίξει την αυλαία του για το 2012 στις 11 Μαρτίου, στο μέρος όπου ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα του 2012, στο Κρυονέρι.

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα συνδυάσει τον αγωνιστικό χαρακτήρα με τον ψυχαγωγικό, αφού θα δώσει την ευκαιρία σε νέα πληρώματα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να δοκιμάσουν το «παιχνίδι» των Trail Ride, σε μια ξεχωριστή χωμάτινη βόλτα – εισαγωγή στην πλοήγηση!

Το ραντεβού μας θα δοθεί από το Σάββατο το απόγευμα στο Café Bar “Limit Up” για γραμματειακό έλεγχο και ενημέρωση, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 10:00 για να ολοκληρωθεί μετά από 140 περιπετειώδη χιλιόμετρα στο ίδιο σημείο για την απονομή!

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride, θα σημάνει και την ολοκλήρωση του φετινού θεσμού. Το παράβολο συμμετοχής θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα (60€ για τις μοτοσυκλέτες – 100€ για τα αυτοκίνητα), ως μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης με τα δικά της όπλα!

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Η διαδρομή θα είναι εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και 4Χ4 εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων με μια μικρότερη διαδρομή, αλλά και παράλληλα να δουν τους αγωνιζόμενους σε θεαματικά σημεία. Mπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS με ακόμη μικρότερο κόστος συμμετοχής (30 – 60€ αντίστοιχα).

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Το Πρωτάθλημα Trail Ride – Raid για το 2012 θα ολοκληρωθεί με 7 Αγώνες:

1ος    11 Μαρτίου    Βορειο-Ανατολική Αττική
2ος    1 Απριλίου    Αττικο-Βοιωτία
3ος     20 Μαΐου    Καλάβρυτα
4ος     24 Ιουνίου    Κήθυρα
5ος     14 Οκτωβρίου    Τρίπολη
6ος    4 Νοεμβρίου    Άγιοι Θεόδωροι
7ος    9 Δεκεμβρίου    Αττική