Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθούν επίσημα αγώνες με παπάκια (cubs), scooters, minibikes σε μορφή πρωταθλήματος. Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν αγώνες κυπέλλου dragster με παπάκια,scooters και mini bikes, καθώς και αθηναικό κύπελλο dragster με παπάκια και scooters oλων των κατηγοριών. Επίσης και επίδειξη (stand show). Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στο αεροδρόμιο του Ελληνικού(ολυμπιακές εγκαταστάσεις). Η ώρα έναρξης είναι 15:00.

Οι ημερομηνίες είναι οι εξής:
10 Ιουνίου 2007
24 Ιουνίου 2007
08 Ιουλίου 2007
22 Ιουλίου 2007
16 Σεπτεμβρίου 2007
30 Σεπτεμβρίου 2007
14 Οκτωβρίου 2007
18 Νοέμβρη 2007
02 Δεκεμβρίου 2007

ΑΓΩΝΕΣ ALL MOTORCYCLE

Προκήρυξη δέκα (10) διπλών αγώνων κυπέλλου, pocket bike, mini bike, mini cross (pit bike), duck bike. Για να μετρήσει το κύπελλο, πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον οι οκτώ (8) από αυτούς. Σε αυτές τις κατηγορίες, μπορούν να λάβουν μέρος μόνο δίκυκλες μοτοσικλέτες οι οποίες θα τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις, κανονισμούς, ανά κατηγορία. Το παράβολο συμμετοχής ορίζετε στα 75 ευρώ για την κάθε κατηγορία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Duck) N2
Η κατηγορία είναι νορμάλ και μπορούν να λάβουν μέρος μοτοσικλέτες δίχρονες μέχρι 125 cc, αναγνωρισμένου τύπου και κατασκευαστή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Duck) N4
Η κατηγορία είναι νορμάλ και μπορούν να λάβουν μέρος μοτοσικλέτες τετράχρονες μέχρι 125 cc, αναγνωρισμένου τύπου και κατασκευαστή.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ καμιά αλλαγή σε πλαίσιο και κινητήρα, εκτός από την τελική σχέση μετάδοσης, στα φρένα, καθώς και στην αντικατάσταση των ελατηρίων των αναρτήσεων.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, πρέπει να αφαιρούνται το πλαϊνό και κεντρικό στάν, οι πίσω μασπιέδες με τις βάσεις τους, η πινακίδα κυκλοφορίας, καθώς επίσης να καλύπτονται τα εμπρός και πίσω φανάρια με ταινία, ούτως ώστε εάν σπάσουν τα κρύσταλλα να μην πέσουν στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, μπορούν να αφαιρεθούν τα φανάρια, τα φλας, ολόκληρη η πίσω βάση της πινακίδας και η ποδιά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Duck) R2
H κατηγορία, χαρακτηρίζεται Racing, και μπορούν να λάβουν μέρος μοτοσικλέτες δίχρονες 2Τ μέχρι 125 cc, αναγνωρισμένου τύπου και κατασκευαστή, όπου όλες οι μετατροπές καθώς και ο κυβισμός είναι ελεύθερος, με την μόνη διαφορά ότι πρέπει να παραμένει ίδιο το αναγνωρισμένο πλαίσιο του κατασκευαστή, καθώς και τα εσωτερικά καπάκια του κινητήρα, (κάρτερ).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Duck) R4
H κατηγορία, χαρακτηρίζεται Racing, και μπορούν να λάβουν μέρος μοτοσικλέτες τετράχρονες 4Τ μέχρι 125 cc, αναγνωρισμένου τύπου και κατασκευαστή, όπου όλες οι μετατροπές καθώς και ο κυβισμός είναι ελεύθερος, με την μόνη διαφορά ότι πρέπει να παραμένει ίδιο το αναγνωρισμένο πλαίσιο του κατασκευαστή, καθώς και τα εσωτερικά καπάκια του κινητήρα, (κάρτερ).

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, πρέπει να αφαιρούνται το πλαϊνό και κεντρικό στάν, οι πίσω μασπιέδες με τις βάσεις τους, η πινακίδα κυκλοφορίας, τα φανάρια, τα φλας και ολόκληρη η πίσω βάση της πινακίδας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ CROSS (pit bike)
Η κατηγορία χαρακτηρίζεται Racing και μπορούν να λάβουν μέρος μοτοσικλέτες τύπου mini cross τετράχρονες, αναγνωρισμένου τύπου και κατασκευαστή, ανεξαρτήτως κυβισμού με τροχούς έως 14 ίντσες.

KATHΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΒΙΚΕ
Στην κατηγορία αυτή μπορούν να λάβουν μέρος μικρές μοτ/τες, αναγνωρισμένου τύπου και κατασκευαστή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ POCKET BIKE
Στην κατηγορία αυτή μπορούν να λάβουν μέρος μικρές μοτ/τες, αναγνωρισμένου τύπου και κατασκευαστή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στην κατηγορία αυτή μπορούν να λάβουν μέρος μόνο γυναίκες με μοτ/τες της κατηγορίας (Duck) N4.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Ο κάθε οδηγός υποχρεωτικά για να λάβει μέρος στους παραπάνω αγώνες, πρέπει να φέρει εξοπλισμό μοτοσικλέτας ταχύτητας, δηλ. να φοράει κράνος κλειστού τύπου,(street) με έγκριση ΕΟΚ, δερμάτινη φόρμα, ολόσωμη ή διαιρούμενη, όπου για την τελευταία υποχρεωτικά θα φέρει πλάτη, μπότες δερμάτινες και γάντια με προδιαγραφές ΕΟΚ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
Η διάρκεια κάθε αγωνιστικής συνάντησης ανά κατηγορία θα είναι, για τις κατηγορίες Ν,(νορμάλ) 10 λεπτά συν δύο γύρους, για δε τις κατηγορίες R, (ρέισινκ) 12 λεπτά συν δύο γύρους. Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Η βαθμολογία θα υπολογίζετε από τον μέσο όρο των δύο αγώνων ανά κατηγορία και θα βραβεύονται οι έξη (6) πρώτοι. Στους τρεις πρώτους θα απονέμετε κύπελλο, στους άλλους τρεις, μετάλλιο. Η κάθε κατηγορία θα προσμετράει στην βαθμολογία, εάν υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ (8) συμμετοχές.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα να δεχθεί μέχρι κάποιον αριθμό συμμετοχών. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να μην τελέσει τον αγώνα αν ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μικρότερος των σαράντα πέντε (45) στο σύνολο των κατηγοριών.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να τροποποιεί διατάξεις του Ειδικού Κανονισμού που αφορούν την ασφάλεια και την αντιμετώπιση συμβάντων που χαρακτηρίζονται ως ανώτερη βία, πρέπει όμως να έχει την προηγούμενη έγκριση του Συμβουλίου των Αγωνοδικών και να ενημερώνει έγκαιρα όσους δήλωσαν συμμετοχή.

Η Ο.Μ.Ε. η διοργανώτρια λέσχη, η οργανωτική επιτροπή καθώς και οι οδηγοί των αγώνων δε φέρουν καμία ευθύνη έναντι τρίτων για τυχόν ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια των επισήμων δοκιμών και του αγώνα. Η Αστική ευθύνη βαρύνει την Ασφαλιστική Εταιρεία με την οποία έχει συναφθεί συμβόλαιο κάλυψης κινδύνων από αυτές τις δραστηριότητες.

Τους αγώνες τους διοργανώνει το αθλητικό σωματείο ΕΡΜΗΣ υπό την αιγίδα της Ο.Μ.Ε. Πληροφορίες στο τηλ. 2102712030 και στο 6977347611.

H mm productions παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το 1ο Athens Allmotorace Championship.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται επίσημο πρωτάθλημα Αθήνας με minibikes, scooters και παπάκια.

Το πρωτάθλημα αποτελείται από 10 αγώνες εντός νομού Αττικής. Οι τοποθεσίες θα ανακοινωθούν σύντομα καθώς και οι κανονισμοί (γενικοί, ειδικοί, τεχνικοί).

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 6977347611 , 210-2712030 ή στην επίσημη ιστοσελίδα της mm productions www.mmproductions.gr

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθούν επίσημα αγώνες με παπάκια (cubs), scooters, minibikes σε μορφή πρωταθλήματος. Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν αγώνες κυπέλλου dragster με παπάκια,scooters και mini bikes, καθώς και αθηναικό κύπελλο dragster με παπάκια και scooters oλων των κατηγοριών.Επίσης και επίδειξη (stand show).Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στο αεροδρόμιο του Ελληνικού(ολυμπιακές εγκαταστάσεις).Η ώρα έναρξης είναι 15:00

Οι ημερομηνίες είναι οι εξής:
10 Ιουνίου 2007
24 Ιουνίου 2007
08 Ιουλίου 2007
22 Ιουλίου 2007
16 Σεπτεμβρίου 2007
30 Σεπτεμβρίου 2007
14 Οκτωβρίου 2007
18 Νοέμβρη 2007
02 Δεκεμβρίου 2007