Δεν γλίτωσαν ούτε οι «Φίλοι για Πάντα» τα συνεχόμενα ρακό-κεράσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν γλίτωσαν ούτε οι «Φίλοι για Πάντα» τα συνεχόμενα ρακό-κεράσματα

Για 10η φορά εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές απ’ όλη την Κρήτη και όχι μόνο μαζεύτηκαν στο άψογα οργανωμένο Κάμπινγκ της Αγίας Γαλήνης το τριήμερο 27,28 και 29 Ιουλίου.

Ο θεσμός της Παγκρήτιας συγκέντρωσης μοτοσυκλετιστών ξεκινάει το 1996 από την Λέσχη Χανίων (ΛΕ.ΜΟ.ΠΕ.Χ.) στην Σούγια. Η 2η επίσης διοργανωμένη από την ΛΕ.ΜΟ.ΠΕ.Χ. δυο χρόνια αργότερα στο Φραγκοκάστελο. Από τότε έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο διαφορετική Λέσχη αναλαμβάνει την διοργάνωση. Φέτος την διοργάνωση ανέλαβε μετά από πέντε χρόνια ο Σύλλογος μοτοσυκλετιστών Ρεθύμνου.

Οι πύλες άνοιξαν το πρωί της Παρασκευής και μέχρι το απόγευμα είχαν περάσει πάνω από 100 μοτοσυκλετιστές. Το ίδιο βράδυ οι “Arrapao Midnight” δώσανε την έναρξη των Live εμφανίσεων με μουσική Ροκ από τις δεκαετίες του 70, 80 και 90.

στο χώρο της συναυλίας

Το Σάββατο η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη και λίγο μετά της 21.00 οι “Arrapao Midnight” ανέλαβαν και πάλι την σκυτάλη του προγράμματος με Live Ροκ μουσική.
Δυο ώρες αργότερα το μουσικό πρόγραμμα διέκοψε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΜΟ.ΡΕ. με χαιρετιστήριο μήνυμα. Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στην ΛΕ.Μ.Α.Ν. (Λέσχη Αγίου Νικολάου) για τις περισσότερες συμμετοχές, στην Λέσχη του Ζαρού για την ανάθεση της επόμενης Παγκρήτιας συγκέντρωσης και τέλος στον Ιδιοκτήτη του Κάμπινγκ Μανόλη Φουντιδάκη για την άψογη οργάνωση. Η μουσική συνεχίστηκε με το γνωστό συγκρότημα «Φίλοι Για Πάντα» που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Η βραδιά έκλεισε με τον Βαγγέλη Βουτσαδάκη και τον Δημήτρη Λουλουδάκη με έντεχνη και Ρεμπέτικη μουσική μέχρι πρωίας και συνεχίστηκε στο χώρο της πισίνας.

Την Κυριακή το πρωί (τελευταία μέρα της εκδήλωσης) αφίχθησαν και οι τελευταίοι μοτοσυκλετιστές. Οι υπόλοιποι διαμένοντες μάζεψαν τα υπάρχοντα τους και μαζεύτηκαν όλοι για χαλάρωση στην πισίνα όπου έγινε και η λήξη της εκδήλωσης.

Την επόμενη διοργάνωση έχει αναλάβει η Λέσχη του Ζαρού.