Η 11η Χειμερινή Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών 2006 θα διεξαχθεί στη φυσική κοιλάδα του πανέμορφου πευκοδάσους Σοφικού Κορινθίας, σε απόσταση 97 χλμ. χιλιομέτρων από την Αθήνα, στο 26° χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου και σε έκταση 330 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το Ranch, ένας ξεχωριστός και πρωτοποριακός χώρος, που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες για να τους χαρίσει αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες.

Το Ranch δεν είναι ένας συνηθισμένος χώρος !!! Εδώ γεννιέται η διαφορά !!!

Για πρώτη φορά η Χειμερινή Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών διεξάγεται σε ένα χώρο άπειρου φυσικού κάλλους και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής για να ταξιδέψουμε όλοι στο χθες μέσα από την αναπαράσταση μιας πόλης της Άγριας Δύσης.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2006 και περιλαμβάνει εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, rock συναυλίες, μαθήματα οδήγησης εκτός και εντός δρόμου, προβολές ταξιδιωτικών καθώς και συζητήσεις για θέματα μοτοσυκλετιστικού ενδιαφέροντος. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν εάν επιθυμούν τις εγκαταστάσεις και δραστηριότητες του χώρου (ιππασία, περίπατο στο δάσος 4 χλμ., πλήρες αθλητικό κέντρο, περιήγηση με τρένο).

Οι σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις, η υλικοτεχνική υποδομή, το προσωπικό, οι δραστηριότητες, και η ενδεδειγμένη διατροφή αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή διαμονή και διασκέδαση όλων των μοτοσυκλετιστών.

Η συμμετοχή κατ’ άτομο περιλαμβάνει τη διαμονή σε ξύλινα παραδοσιακά σπίτια (δίκλινα έως οκτάκλινα), πρωινό και γεύμα ημερησίως. Λόγω περιορισμένου αριθμού, για τη χρήση δίκλινων δωματίων απαιτείται έγκυρη κράτηση με fax στο 210-4943696 και καταβολή του κόστους συμμετοχής, που ανέρχεται στα 65 ευρώ κατ’ άτομο, σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ. 6946605067 και 6944186046.

Σας περιμένουμε όλους και σας υποσχόμαστε μια διαφορετική συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών !!!

Ο χώρος (Ranch Σκούρας) είναι πρωτοποριακός για την Ελλάδα. Είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο (330 στρέματα) ράντσο για να νοιώσουμε, έστω για ένα Σαββατοκύριακο, cowboys στην Άγρια Δύση!

Η αρχιτεκτονική είναι χαρακτηριστική! Μην ξεχάσετε να φέρετε και το καπέλο σας. Προσοχή, παρακολούνται οι επισκέπτες να αφήσουν τα όπλα τους στο salloon.

Φυσικά δεσπόζει το salloon το οποίο θα είναι κύριο σημείο συνάντησης