ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
The Fuoristrada Co

Η Beta και η NILS εκτός από την υποστήριξη προς την ΛΕΜΜ για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, θα είναι και στο πλευρό όλων των αναβατών, τόσο εντός διαδρομής όσο και δίπλα σε αυτήν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, 9 Βeta θα συμμετέχουν με την προσοχή να είναι στραμμένη στους Juniors Ντουζένη και Κυριλή (αμφότεροι με Beta RR350) που υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα ενώ ο δάσκαλος Χελιώτης με το RR400 του θα δίνει για άλλη μία φορά το απαραίτητο χρώμα στον αγώνα όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ακόμα στις υπόλοιπες κατηγορίες θα συμμετέχουν ο Σταύρος –Katanas ™- Κωστάκος (RR450), Λεωνίδας Χρυσικόπουλος (RR400) Μάικ Στεργίδης (RR350) ενώ φυσικά και οι The Fuoristrada people Σωτήρης (RR498) και Τέντυ (RR350) δεν μπορούν να λείπουν. Επίσης μία ιδιαίτερη συμμετοχή θα είναι αυτή του Αντρέα Γκλαβά με το μικρό τετράχρονο RR125 ο οποίος θα κυνηγήσει την απόλυτη διασκέδαση.

Δίπλα στην ειδική του αγώνα η τέντα του Beta Racing-NILS Team και ο Γιώργος Ποντίκης θα είναι εκεί για όλους τους αναβάτες (ανεξαρτήτως μάρκας, κατηγορίας ,ηλικίας, χρώματος κ.ο.κ.) για οποιαδήποτε βοήθεια κι ένα quick service με τα κορυφαία προιόντα της NILS, λίγο πριν τη μάχη με το χρονόμετρο.

Από τους Beta guys in Enduro

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Αποκλειστικός εισαγωγέας Betamotor S.p.A.Ν.
Δημητρακοπούλου 29, 11742, ΑΘΗΝΑ, Τηλ: 210 9211877, 210 9225930
http://www.betamotor.gr, http://www.kaliprotectives.gr e-mail: info@betamotor.gr