ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΜΟΣ

Ο Σύλλογος Άνεμος Πολιτισμός και Μοτοσικλέτα διοργανώνει και φέτος το 150 minus. Μια βόλτα που απευθύνεται σε κατόχους μοτο μέχρι 150 κυβικά εκατοστά. Το Σάββατο λοιπόν 4 Οκτώβρη στις 09:45 θα μαζευτούμε στα Mac Donalds, μετά τα διόδια των Αφιδνών, και θα κατευθυνθούμε προς Ωρωπό. Θα περάσουμε απέναντι στην Ερέτρια και από εκεί μέσω του επαρχιακού δικτύου θα καταλήξουμε στο καταφύγιο του ΕΟΣ (υψόμετρο 1100 μέτρα) του όρους Δίρφυς. Θα διανυκτερεύσουμε στο καταφύγιο, και Κυριακή πρωί θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Στενής, ακολουθώντας ο καθένας όποια διαδρομή επιθυμεί.

Το σύνολο των χιλιομέτρων για όλο το Σαββατοκύριακο είναι περίπου 210 χιλιόμετρα. Επιλέχθηκαν κομμάτια δρόμων που μπορεί να κρατηθεί μέση ωριαία ανάλογη των οχημάτων. Περιλαμβάνει οδικούς άξονες του κύριου δικτύου, δρόμους που ενώνουν χωριά και χωματόδρομους. Για αναβάτες που πιθανόν δυσκολευθούν, θα υπάρχει και εναλλακτική εύκολη διαδρομή.

Εξ’αιτίας του γεγονότος, πως το καταφύγιο έχει περιορισμό στον αριθμό ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει, θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής (12 ευρώ ανά άτομο) και ενημέρωση την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 21:00 στην αίθουσα του Συλλόγου. Δημοσθένους 224 και Κοζάνης Καλλιθέα.

Πληροφορίες στα:
6934168838 Λουκάς Σαμαράς
6974420156 Θοδωρής Λύσαρης

Για on-line ενημερώσεις και σχόλια στο www.anemosclub.gr