Ο πέμπτος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Agip Supermoto διοργανώθηκε στην πίστα των Μεγάρων με 155 συμμετοχές να δίνουν έντονο παρόν. Για άλλη μια φορά οι συμμετοχές δείχνουν πως το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων αλλά και των θεατών βρίσκεται σε αυτό το άθλημα.

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ / JUNIOR
Στην κατηγορία νέων, την εκκίνηση πήραν οι Δημητρόπουλος Γιώργος με Honda 450, o Tσαούσης Γιάννης επίσης με Honda 450 και ο Ψεγιαννάκης Ιωσήφ με Husqvarna 449 (από την κατηγορία Junior) αρχίζοντας από πρώτο γύρο να απομακρύνονται από τους υπόλοιπους τερματίζοντας με αυτή την σειρά χωρίς να αλλάξει αυτή η κατάταξη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Tην τριάδα στην κατηγορία junior έκλεισαν οι Παπαγγέλου Δημήτρης με Husqvarna 450 και Χατζέλης Κώστας με Honda 450 οι οποίοι τερμάτισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα της γενικής κατάταξης.

LIGHT
Με την εκκίνηση του αγώνα ξεκίνησε ένα κυνηγητό μεταξύ των Τσαλίκη Φώτη με Honda, Κοντομάρου Κων/νου με Yamaha και του Χατζηγεωργίου Junior επίσης με Yamaha με τον πρώτο να παίρνει την καρό σημαία δίκαια αφού οδήγησε πολύ γρήγορα ενώ και οι άλλοι δυο τερματίσαν πολύ κοντά με αυτήν την σειρά.

ΗONDA CRE 250
Mε την εκκίνηση του αγώνα ξεχώρισε η Αγελαδοπούλου Ελένη που άρχισε να ηγείται από νωρίς στον αγώνα όταν οι κριτές διέκοψαν τον αγώνα λόγω σοβαρού τραυματισμού από πτώση της Καρτσιακλή Γεωργία για να περάσει το ασθενοφόρο και έτσι ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι με την τρέχουσα κατάταξη για 4 γύρους χωρίς τελικά να αλλάξει η πρώτη τριάδα, πρώτη η Αγελαδοπούλου Ελένη δεύτερη η Λαδά Δήμητρα και τρίτη η Ροκανά Ευδοκία.

YAMAHA XT 660 X
Δυνατός αγώνας έγινε και σε αυτήν την κατηγορία με πολλές μάχες και εναλλαγές στην κατάταξη με τελικό νικητή τον Κασδαγλή Στέλιο με δεύτερο τον Μιχαηλίδη Κων/νο και πολύ κοντά του τρίτος τερμάτισε ο Αναστασόπουλος Ηλίας.

RACING 450
Εκπληκτικός αγώνας, όπως και αναμενόταν φυσικά, με αμείωτο ενδιαφέρον από τον πρώτο γύρο που άρχισε να εξελίσσεται σε άγρια μάχη από τους τρεις πρώτους με τελικό νικητή τον πολύ φορμαρισμένο Φώτη Τσαλίκη που για άλλη μια φόρα οδήγησε με κλειδωμένο το γκάζι και πέρασε ότι βρήκε μπροστά του παίρνοντας την καρό σημαία. Δεύτερος ο Σπύρος Κεφαλλωνίτης με Suzuki οδηγώντας και αυτός πολύ γρήγορα με τρίτο να ανεβαίνει στο βάθρο τον Γιώργο Κάκκο επίσης με Suzuki.

OPEN
Ο τελευταίος αγώνας της ημέρας αντάμειψε όσους τον περίμεναν με απίστευτο θέαμα και εκπληκτική ταχύτητα όπου μέχρι και το πέσιμο της καρό σημαίας εξελίσσονταν τρελή μάχη. Έτσι στο photo finish τερμάτισε πρώτος ο Θανάσης Νάκης (Ηonda) με ακριβώς δίπλα του τον Ηλία Μικέ (ΚΤΜ) και πίσω τους τερμάτισε οδηγώντας πολύ γρήγορα ο Μανώλης Σκύβαλος με Husqvarna.