ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και άψογη διοργάνωση από το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Καρδίτσας (Σ.ΜΟ.Κ.), διεξήχθη το τριήμερο 7-8-9 Σεπτεμβρίου στις Παιδικές Κατασκηνώσεις της Νεράιδας, η 17η Πανελλήνια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών Βουνού (enduro). Στην εκδήλωση μετείχαν 37 Λέσχες από όλη τη Ελλάδα με 270 μοτοσικλέτες και παρευρέθησαν συνολικά 590 άτομα. Είναι ίσως η μεγαλύτερη συγκέντρωση Βουνού που έγινε ποτέ από τότε που καθιερώθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση από την Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.).

Το πρωί του Σαββάτου ο Σ.ΜΟ.Κ. διοργάνωσε τρεις διαδρομές (ασφάλτινη, χωμάτινη και μία διαδρομή μέσα από δασωμένο και μονοπάτια) με σκοπό την ξενάγηση και περιπλάνηση των φιλοξενούμενων στις ομορφιές της περιοχής μας. Το βράδυ του Σαββάτου οι BLUE MOON από την Καρδίτσα, το Συγκρότημα ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, και οι SHARPEES από την Μεγάλη Βρετανία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και κράτησαν το κέφι των παρευρισκομένων στα ύψη, μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.
Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα ο 5ος Πανελλήνιος Αγώνας Scramble με 90 συμμετοχές αναβατών και μάλιστα με τους κορυφαίους Έλληνες αναβάτες του είδους.

Την εκδήλωση κάλυψαν τα έγκριτα μοτοσικλετιστικά site, motorsite.gr και enduro.gr, καθώς και το έγκριτο περιοδικό μοτοσικλέτας 0-300. Επίσης την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αρθρογράφος ταξιδιωτικών με μοτοσικλέτα Άγγελος Συνάνης.

Ευχαριστούμε θερμά για τη ευγενική υποστήριξη των:
Συγκρότημα BLUE MOON, Blues Cafe-bar, Καφωδείο, Moto-market Γιαννακόπουλος, Piaggio Center, Εκτυπώσεις “Δημιουργία”, Ξενώνας “Ασπρολίθια”, Ταβέρνα “Προσήλιο”, Ταβέρνα “903”, την Γαλακτοβιομηχανία Τρίκκη, και το αρτοποιείο Μακρυγιάννη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Πλαστήρα (Τσιαντή Δημήτριο) για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε, τους μεγάλους χορηγούς Zi cafe (Αντώνη Γαλανόπουλο), και το La Barraca cafe-bar, τους χορηγούς επικοινωνίας www.motorsite.gr, www.enduro.gr, καθώς τα περιοδικά Moto και 0-300.

Τέλος ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση, την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας και το Προεδρείο των Κατασκηνώσεων Νεράιδας για την παραχώρηση των Κατασκηνώσεων.