ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ VESPA
26-27-28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005

Τo VESPA CLUB Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια της MOTUL και υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιάκων διοργάνωσε το τελευταίο παρασκευοσαββατοκύριακο του Αυγούστου στο camping Διόνυσος στην Δασιά της Κέρκυρας τη 19η Πανελληνία Συνάντηση των Vespa Club. Συμμετοχές από όλη την Ελλάδα άρχισαν να κατακλύζουν το camping όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

250 συμμετέχοντες – οι 50 από Ιταλία, Αυστρία και… (κι όμως!!!)… Αγγλία γέμισαν το camping με κέφι, γέλιο, χρώμα, έξω καρδιά… έτσι όπως μόνο οι vespoβιοι ξέρουν να το κάνουν! Την παρασκευή το βράδυ ο κόσμος χόρευε μέχρι … πρωίας στους rock ‘n’ roll και disco ρυθμούς του δικού μας …dj Ανδρέα.

Το Σάββατο το πρωί μετά από μια παρέλαση χρωμάτων και τρέλας 9 χιλιομέτρων γεμίσαμε την κεντρική πλατεία της Κέρκυρας με πάθος για vespa. Βραδυπορία, burn out, ακροβατικά, στροφιλίκια, και πολύ κέφι συνέθεσαν μία όμορφη εικόνα της Κοινότητας των απανταχού vespoβίων. Η μέρα συνεχίστηκε με ένα αγώνισμα για δεξιοτέχνες με … συνοδηγό που έπρεπε να … χώσουν την μια κορινα στην άλλη μετά από σλάλομ , ενώ τα καλλιστεία τράβηξαν τα βλέμματα των θεατών καθώς είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν οι ίδιοι για την πιο όμορφη vespa της Ελλάδας. Τα σουβλάκια είναι έτοιμα οι παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα συνοδεύουν το δείπνο μας. Η μουσική βραδιά μόλις ξεκινάει υπό τους pop – disco ήχους των Capital ‘S οι οποίοι ωθούν τους Vespisti σε χορό και βουτιές στη πισίνα!!! Ακολουθούν οι απονομές των βραβείων και των αναμνηστικών και επιτέλους η κλήρωση της ολοκαίνουριας Vespa! Τυχερή μια vespisti από το Vespa Club Nettuno-Roma. Η βραδιά συνεχίστηκε με ρεμπέτικα, κλασσικά λαϊκά, σφηνάκια και Ούζο Slamming μέχρι τελικής πτώσεως !!! Χωρίς την υποστήριξη των PIAGGIO περιοδικό 0-300,Αφοι Αστερίου-κρέατα,Εκτυπώσεις Κιζιρίδη αλλά και της Κερκυραϊκής Λέσχης Μοτοσικλέτας (ΚΕΛΕΜΟ) τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για μας.

Κυριακή πρωί αποχαιρετιστήριο φραπεδάκι και πρωινό… Vespisti όλης της Ελλάδας και όχι μόνο ραντεβού το Φεβρουάριο στην Χειμερινή Συνάντηση!!!

Φωτογραφίες: ΚΕΛΕΜΟ