ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
LAMARCO
Τhe BP Ultimate Athens Supercross 2008
19 – 20 Ιανουαρίου
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
The Athens Ultimate Show

To BP Ultimate Athens Supercross 2008 γιορτάζει τα 15 του χρόνια και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα show που θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα!

Ο ανανεωμένος και εορταστικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Στον αγώνα μέχρι σήμερα έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους σπουδαία ονόματα από τον χώρο του παγκόσμιου motocross μεταξύ των οποίων ο Αμερικανός πρωταθλητής MX 125 Mike Brown, ο Καναδός πρωταθλητής Jean Sebastien Roy, οι Γάλλοι Raphael Beaudoin, Fabien Izoird, Florent Richier με διεθνείς διακρίσεις και οι κορυφαίοι Έλληνες αναβάτες.

Νέο αγωνιστικό πρόγραμμα! Κόντρες – ένας με έναν, για την συμμετοχή στον τελικό. Οι αναβάτες χωρίζονται σε γκρουπ, αγωνίζονται σε πολλαπλούς αγώνες με την μορφή “κόντρας” και επιβαρύνονται με βαθμούς ποινής. Οι αθλητές με τους λιγότερους βαθμούς περνάνε στο μεγάλο τελικό κάθε βραδιάς.

Για ορισμένους το Freestyle αποτελεί το θεαματικότερο κομμάτι του event. Αυτή την φορά ο Ιταλός Stefano Minguzzi, ο νεαρός Remi Bizouard και μια ομάδα «έκπληξη» ΜΧ & ΒΜΧ, πρόκειται να φέρουν σε νέο επίπεδο το show κάνοντας πράγματα που θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

To δυνατό αγωνιστικό πρόγραμμα, ο διαγωνισμός για 6 ποδήλατα Mountain Βike και οι παράλληλες εκδηλώσεις, θα αναδείξουν το BP Ultimate Athens Supercross 2008 για ακόμα μία φορά ως την πλέον αγαπημένη συνάντηση για όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας.

Το ωράριο τον φετινών αγώνων άλλαξε για την διευκόλυνση των θεατών. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 2,5 ώρες ξεκινώντας το Σάββατο στις 19:00 και την Κυριακή στις 17:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20€ στο άνω διάζωμα, 25€ στο κάτω διάζωμα (αριθμημένες θέσεις) και 30 € στα πέντε κεντρικά τμήματα (222, 223, 224, 225, 226).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 5 Ιανουαρίου από τα VILLAGE CINEMAS στο Mall, στου Ρέντη και στο Φάληρο, τηλέφωνα 2108108080 & 8011009191, και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου από τα εκδοτήρια που θα λειτουργούν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις εισιτηρίων και ομαδικές αγορές, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της εταιρείας Lamarco 2106614100.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η BP HELLAS SA με την βενζίνη Ultimate, η ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ – HONDA, η PUMA HELLAS, τα ελαστικά MICHELIN και η Κ. ΒΥΝΙΟΣ ΑΕ εμπορία μοτοσικλετών. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα VILLAGE CINEMAS, το περιοδικό ΜΟΤΟ, η HOL και το www.enduro.gr.

Φωτογραφία: Reporter images / Lamarco

——————————————————————————————————

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
LAMARCO

19 Νοεμβρίου 2007

Το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Ιανουαρίου προγραμματίστηκε η διεξαγωγή του BP Ultimate Athens Supercross 2008.

Με μία εντελώς νέα και ανανεωμένη έκδοση θα παρουσιασθεί στο κοινό του το μεγαλύτερο αγωνιστικό γεγονός της χρονιάς.

Νέοι αγώνες με νέα δομή, νέα προγράμματα εισιτηρίων, μεγάλη συμμετοχή του κοινού, εκπτωτικές αγορές, εκδρομικά πακέτα, δώρα, διαγωνισμοί και τέλος σπουδαία ονόματα από τον χώρο του παγκόσμιου motocross και freestyle, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν το BP Ultimate Athens Supercross για ακόμα μία φορά ως την πλέον αγαπημένη συνάντηση για όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας και του αθλητισμού.

Προγραμματίστε από σήμερα να ζήσετε μία ανεπανάληπτη εμπειρία στο ραντεβού όλης της Ελλάδας στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το 3ο σαββατοκύριακο της νέας χρονιάς.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε επόμενες δημοσιεύσεις και στο www.lamarco.gr.

Διαβάστε περισσότερα για το Athens BP Ultimate Supercross 2007 το Σάββατο και την Κυριακή. Δείτε τις φωτογραφίες.