ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Λαγκαδά (Α.Μ.Ο.Λ.) διοργάνωσε το 4ο ENDURO ADVENTURE στο Λαγκαδά με τις συμμετοχές να φτάνουν τις εκατόν ενενήντα εννιά (199) εγγεγραμμένες .

Η προετοιμασία που υπήρξε από τον Α.Μ.Ο.Λ. για την φετινή διαδρομή θέλουμε να πιστεύουμε ότι ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς με τις εναλλαγές των τερέν και τον βαθμό δυσκολίας, με την άριστη σήμανση από την εκκίνηση έως τον τερματισμό ώστε να απολαύσουν όλοι οι αναβάτες την διαδρομή, την EXTREME ειδική που βρισκόταν στο τερματισμό και ήταν το κερασάκι στην τούρτα ώστε η μέρα να τελειώσει γεμίζοντας τις μπαταρίες των αναβατών.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα MOTOSTYL του Κώστα Αραμπατζή για την παραχώρηση της τέντας για να στεγαστεί η γραμματεία μας, το κατάστημα Photo Factory του ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ για τις φωτογραφίες όλης της εκδήλωσης τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε στο τηλ. 6976832369 και στο email photofactorysofianidis@yahoo.gr, το κατάστημα STAR Γεύσεις του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΔΡΕΙΑ που προμήθευσε με κρύα σάντουιτς και χυμούς τα άτομα του Α.Μ.Ο.Λ. που βοηθούσαν στα δύσκολα σημεία της διαδρομής, τους φίλους μας από το Καπνόφυτο Σερρών που πάντα μας βοηθάνε στην τεχνική υποστήριξη και τους χορηγούς επικοινωνίας ENDURO.GR, MOTOEXTREME, 89.0fm RAINBOW, BIKEIT.GR, το DIRTBIKE.GR και το MOTOGR.TV, το lagadasonline.gr.

Περισσότερο από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς που μας στηρίζεται ταξιδεύοντας από όλα τα μέρη της χώρας για να συμμετάσχετε στο 4ο ENDURO ADVENTURE.

Με εκτίμηση,
Α.Μ.Ο.Λ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
O Α.Μ.Ο.Λ. διοργανώνει την Κυριακή 5 Φεβρουάριου 2012 το 4o ENDURO ADVENTURE και ώρα 10:30π.μ. στο Λαγκαδά- Θεσ/νίκη.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σύντομα!!

Με εκτίμηση,
Α.Μ.Ο.Λ.

 

 

Διαβάστε παλαιότερα νέα για το Enduro Adventure, 2011, 2009